I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I forbindelse med Halloween valgte Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (45) å kle seg ut som hovedkarakterene fra 90-tallsfilmen «True Romance», en film de har referert til flere ganger etter at de i februar bekreftet at de var kjærester.

Det nyforlovede paret iscenesatte en full fotoshoot og gjenskapte flere filmscener – og delte resultatet med fansen i sosiale medier. Det sørget imidlertid for blandede følelser.

Les også: Anniken Jørgensen letter på sløret om kjæresten

For mens enkelte jublet i kommentarfeltet, er det andre som reagerte på spesielt én ting.

Tidligere har det nemlig kommet frem at filmen «True Romance» betydde noe spesielt for Travis Barker og ekskona Shanna Moakler (46) – noe Moakler selv har uttalt seg om.

– Det er så rart

Ifølge Daily Mail reagerte Moakler for første gang på Kardashian og Barkers forhold til filmen i mai, da det paret delte innlegg i sosiale medier der de så på filmen sammen.

– Det som er rart er at «True Romance» er en film som betydde mye for meg og Travis. Vi oppkalte datteren vår etter karakteren Alabama i filmen. Jeg gikk ned kirkegulvet til «You're So Cool» fra «True Romance», og vår første dans i bryllupet var til en kjærlighetssang fra filmen, sa hun da.

Les også: Kourtney Kardashian avslører forlovelse – under ett år etter at hun bekreftet ny kjæreste

I forbindelse med Halloween og Kardashians innlegg i sosiale medier reagerte Shanna Moakler ytterligere i helgen.

Til et bilde av Kardashian kommenterte nemlig Barker at han vil kalle deres fremtidige sønn Elvis. Den mannlige hovedkarakteren i filmen, Clarence Worley, er stor Elvis-fan.

Barkers kommentar fikk en fan til å spørre Moakler i sosiale medier hva hun tenker om filmreferansene.

«Kan jeg bare si hvor rart jeg synes det er at Kourtney og Travis knytter bånd gjennom filmen når det var deres greie da dere var gift? Så bildene på Instagram, og det er så rart», lyder en av kommentarene på Moaklers Instagram-profil.

«Jeg føler jeg er med på Punk'd», svarer 46-åringen, og refererer til programmet der folk blir lurt med skjult kamera.

Shanna Moakler og Travis Barker var gift fra 2004 til 2008, og har barna London (18) og Alabama (15) sammen.

Bekrefter de forholdet her?

Channing Tatum (41) og Zoë Kravitz (32) har blitt koblet til hverandre i flere måneder, men aldri bekreftet offentlig om det er noe mer enn bare godt vennskap mellom dem eller ei.

I helgen delte derimot «Magic Mike»-stjernen flere bilder på Instagrams historiefunksjon som flere tolker som en bekreftelse på flørten. På Halloween kledde de seg nemlig opp i matchende kostymer fra filmklassikeren «Taxi Driver».

Les også: Gaute Grøtta Grav gir seg i TV 2 etter 20 år

Mens Tatum kledde seg ut som Robert DeNiros karakter, Travis, var Kravitz kledd opp som Iris, spilt av Jodie Foster.

På Instagram delte Tatum flere bilder av kostymene:

Også Kravitz delte et bilde av de to på Instagrams historiefunksjon, og dette er første gang hun har delt et bilde med Tatum med fansen. Dermed er det er nærliggende å tro at stjerneparet nå omsider har gått offentlig med forholdet.

– Jeg såret ham veldig

Da Justin (27) og Hailey Bieber (24) giftet seg i 2018, hadde de kort tid tidligere funnet tilbake til hverandre.

Det unge stjerneparet hadde nemlig en kortvarig flørt i 2016, men den gang skulle ikke forholdet vare. Siden gikk de begge videre i andre forhold, før de omsider fant tilbake til hverandre og endte opp med å gifte seg. Og skal vi tro Hailey Bieber lå et bryllup alltid i kortene. I alle fall fra hennes side.

Les også: – Brudd for Gigi Hadid og Zayn Malik

I podkasten «In Good Faith with Chelsea & Judah Smith» forteller nemlig modellen at hun alltid hadde en tanke om at Justin Bieber var mannen hun en dag skulle gifte seg med.

– Jeg har alltid ønsket meg det eventyret der man gifter seg, får barn og skaper en familie. Det har alltid vært attraktivt for meg, forteller Justin Bieber i podkasten, skriver E! News.

Kona sier seg enig, og forteller at tanken hele tiden var at det ville skje med nettopp sangstjernen.

Men før dette gikk paret gjennom en tøff periode, der 24-åringen forteller at hun på et tidspunkt gjorde noe «umodent og dumt» som såret ektemannen. Dette førte til en midlertidig fartsdump for fremtidsplanene, ifølge henne.

– Jeg såret ham veldig, og det var åpenbart forvirrende, sier hun i podkasten, og legger til at hun aldri mistet håpet.

– Alle har alltid lurt på hvorfor jeg holdt fast i den ideen og håpet at det skulle ordne seg, sier hun, og legger til at hun visste at de var bra for hverandre fordi de hadde så gode samtaler bak lukkede dører om at de ønsket seg det samme.

– Vi ville begge gifte oss unge, ha en ung familie og få barn unge, sier modellen.

Saksøker Netflix

Carole Baskin (60), kjent fra Netflix-suksessen «Tiger King», går til sak mot strømmetjenesten, ifølge Sky News.

Til tross for at hun medvirket i den første sesongen, ønsker nemlig ikke 60-åringen å medvirke i sesong to.

17. november returnerer serien til Netflix, og i traileren kan man se glimt av Baskin og ektemannen hennes. Baskin mener på sin side at hun aldri har gitt strømmetjenesten tillatelse til å bruke klippene av dem i sesong to av tv-serien.

Baskin og ektemannen ber nå om at Netflix fjerner alt materiale av dem i den andre sesongen, og 60-åringen er også kritisk til at programmet antyder at hun har noe å gjøre med forsvinningen av hennes første ektemann i 1997. Dette har hun alltid nektet for. Netflix har ikke kommentert saken.