Trekantdramaet mellom «Ex on the Beach – Afterski»-deltakerne Yasmine San Miguel Moussaoui (22), Bettina Buchanan (25) og Johannes Magnussen (24) har fått mye oppmerksomhet både i episodene som hittil er publisert og i sosiale medier.

Selv om dramaet mellom dem skal ha blitt presentert som enda mer dramatisk enn de selv har oppfattet det, er det lite som tyder på at stemningen mellom de tre er rosenrød i dag.

Natt til tirsdag ble en ny episode av den skandaleomsuste realityserien publisert på Discovery, der hele to deltakere måtte forlate villaen. Først Monica «Moccababe» Gaustad og deretter Yasmine.

Les også: «Ex on the Beach – Afterski»-Yasmine reagerer sterkt på TV-bildene: – Manipulerer hendelsesforløpet

Overfor Nettavisen forteller Yasmine at uenighetene mellom henne, Bettina og Johannes fortsatt ikke er løst, og at hun ikke lenger har kontakt med Bettina.

– Føler meg dolket i ryggen

Mye av grunnen skal nettopp handle om Johannes. Til Nettavisen forteller Yasmine at hun følte seg tråkket på av venninnen sin, som skal ha visst lenge før deltakelsen at det var Yasmine som i utgangspunktet var interessert i Johannes.

Vennskapet mellom Bettina og Yasmine strekker seg nemlig lenger tilbake enn deltakelsen på «Ex on the Beach – Afterski». Etter at Yasmine kom hjem fra fjorårets sesong av «Paradise Hotel» knyttet de et sterkt bånd.

– Det var en periode etter «Paradise Hotel» jeg hadde det svært tøft. Jeg opplevde mye hets, samtidig som en nær venn av meg døde. Da var Bettina der for meg hver eneste dag, og den sommeren fant vi på mye moro sammen, forteller Yasmine.

Da de begge fikk tilbudet om å være med på «Ex on the Beach – Afterski» takket de ja, og gledet seg til et realityopphold sammen.

– Det var jo naturlig at vi fortalte hverandre at vi skulle være med, og vi gledet oss masse. Og allerede da fortalte jeg Bettina at jeg var veldig interessert i Johannes. Hun visste lenge før oppholdet i Hemsedal at jeg var interessert i ham, og hun sa at hun skulle være «wing-man» for meg og hjelpe meg, sier Yasmine og fortsetter:

– Så da hun mer eller mindre kastet seg over ham, bare etter et par dager inne på villaen, følte jeg meg dolket i ryggen.

Les også: Monica først ut av «Ex on the Beach – Afterski»: – Det var planlagt med produksjonen

– Forvrengt virkelighetsoppfatning

Yasmine forteller at hun følte hun seg veldig såret over at Bettina ikke lenger skal ha brydd seg om det de hadde snakket om før oppholdet i Hemsedal, og følte allerede da at hun hadde mistet venninnen sin.

– Bettina endret helt karakter der inne. Hun så aldri på meg, og kom alltid med stikk og slengbemerkninger til meg. Jeg følte meg veldig oversett og jeg kjente henne ikke lenger igjen, forteller Yasmine.

Ifølge Bettina stemmer ikke påstandene til Yasmine. Bettina sier at også hun hadde uttrykt stor interesse for Johannes lenge før de sjekket inn i villaen.

– Jeg er veldig lei meg for at Yasmine føler som hun føler, men hun har en ekstremt forvrengt virkelighetsoppfatning. Jeg forstår ikke hvordan hun har fått det for seg at Johannes var «hennes». De har aldri gjort noe med hverandre. Både inne på «Paradise Hotel», og på fester etter oppholdet, «hooket» Johannes og jeg. Og på «Ex on the beach» svarte både Johannes og jeg fra dag én at vi var interessert i hverandre, sier Bettina til Nettavisen.

– Det stemmer at Yasmine sa til meg at hun synes han var kjekk, men det har jeg uttrykt overfor henne i lang tid også. Jeg oppfattet det som at hun synes han var kjekk, og at det ikke lå noe mer bak det, fortsetter hun.

Les også: «Ex on the Beach»-Victoria brøt sitt eget løfte bare timer inn i innspillingen: – Jeg klarer jo ikke å kontrollere meg

Vil unngå en offentlig skittentøyvask

De siste dagene har spekulasjoner rundt vennskapet til Bettina og Yasmine og hva som egentlig har skjedd mellom de to, svirret i sosiale medier etter at flere av deltakerne la ut sine personlige meninger om dramaet som utspiller seg inne i villaen.

– Yasmine la ut en rekke ting i sosiale medier der hun sa flere stygge ting om meg, og løy om hendelser som har skjedd både i og utenfor villaen. Hun har snakket om det i podkaster og til medier, og nå er jeg skikkelig lei, sier Bettina til Nettavisen.

– Jeg har bevisst prøvd å holde en lav profil og ikke uttalt meg så mye om det fordi jeg ikke ønsker en offentlig skittentøyvask, men nå er det nok. Hun kan ikke holde på sånn. Hun bruker meg for å få oppmerksomhet og for å få flere følgere. Er det noen som skal føle seg sviktet og dolket i ryggen så er det meg, fortsetter hun.

Ifølge Bettina skal det ha vært Yasmine som ga henne en kald skulder under oppholdet i villaen.

– Hun snakket negativt om meg til alle inne i villaen og himlet med øynene for alt jeg gjorde. Hun synes kanskje at jeg var litt for mye, men jeg er mye. Og det er ikke opp til henne hvem Johannes ønsker å være med. Han sa hele veien at han ønsket å være med meg, sier Bettina.

– Har forsøkt

Overfor Nettavisen forteller Yasmine at hun har forsøkt å skvære opp med Bettina etter at de kom hjem fra villaen.

Les også: Tilbyr gratis klamydiatest til innbyggerne i Hemsedal etter «Ex on the Beach»-innspilling

– Jeg har forsøkt å strekke ut en hånd til Bettina. Jeg sendte henne en melding der jeg beklaget for noe av oppførselen min, og at jeg ønsket henne og Johannes alt godt. Men hun hun svarte meg veldig kort, og ikke på en måte som jeg oppfattet som at det var noe hun angret på eller noe hun ville forsone, sier Yasmine og sier at hun ikke lenger har lyst til å ha noe med Bettina gjøre.

Bettina bekrefter overfor Nettavisen at hun fikk en melding fra Yasmine.

– Hun skrev til meg at hun ba om unnskyldning og at hun hadde vært helt urimelig i denne saken, og at hun forsto hvis jeg ikke ville tilgi henne. Jeg svarte med en gang at jeg tilgir henne, og at jeg forsto at ting hadde vært vanskelig, forteller Bettina.

– Noen dager senere fikk jeg vite at hun hadde vært på en fest der hun hadde sagt mye stygt om meg. Hvis man ber om unnskyldning, men fortsetter å slenge dritt rett etterpå, så er ikke den unnskyldningen verdt noe for meg. Så etter det følte jeg at det var nok og at jeg ikke vil ha noe med henne å gjøre, forteller Bettina videre.

Ifølge Yasmine er påstandene til Bettina ikke sanne:

- Om jeg også hadde valgt å tro på alt jeg hører, hadde jeg nok ikke hatt en eneste venn igjen. Bettina vet like godt som meg at i dette reality-miljøet så driver folk med hviskeleken. Er man med på leken, må man tåle steken, sier Yasmine.

Romantikken blomstrer

Forholdet mellom Bettina og Johannes har imidlertid utviklet seg til mer enn bare vennskap etter oppholdet i Hemsedal.

Til tross for dramatikken som har utspilt seg avslører Bettina at de to fant en mer romantisk tone underveis i oppholdet etter at Yasmine reiste hjem. Den romantiske tonen har også fortsatt utenfor villaen, men nøyaktig hva de to er i dag vet de ikke helt enda selv.

– Vi er ikke kjærester, men vi er mer enn bare venner. Vi er eksklusive, sier Bettina og mener med det at de to har bestemt seg for å holde seg kun til hverandre.