Hør episoden av «Schendis» med Triana Iglesias som gjest:

«Paradise Hotel»-programleder og modellen Triana Iglesias (39) gjester Nettavisen-podkasten «Schendis» fra Mexico denne uken. Der er hun på plass for å lede den 14. og 15. sesongen av det ofte utskjelte reality-programmet «Paradise Hotel».

I år har programmet allerede høstet sterk kritikk fra flere hold, da det ble klart at Nent Group (TV 3, Viaplay) kom til å spille inn programmet som normalt, til tross for koronapandemien.

I «Schendis» forteller Triana hvorfor hun takket ja til å stille som programleder for «Paradise Hotel» selv om det er en pandemi og hvordan hun opplever stormen og kritikken mot programmet.

Derfor fikk datteren unikt navn

Med seg til Mexico har Triana sin tre måneder gamle datter Uma, og den nybakte mammaen snakker om den første tiden som mor, og hvordan det har forandret livet hennes.

Dessuten avslører Triana hvorfor babyen fikk det helt unike navnet Uma, og hvorfor det hele ble litt ekstra spesielt, ettersom hun fødte datteren på nyttårsaften da rakettene ble sendt til værs.

I tillegg avslører modellen og programlederen om det kan være aktuelt med en baby til.

Les også: Jorun Stiansen snakker ut om hva som egentlig skjedde etter «Idol»

Oppklarer bryllupsforvirring

Den folkekjære programlederen oppklarer også om det blir noe bryllup med den finske rapperen og forloveden Mikael Gabriel, og hvorfor den store dagen har drøyet sånn etter at hun har vært forlovet i hele fire år.

Podkasten «Schendis» kan du høre overalt du hører podkast eller i spilleren øverst i saken!

Følg @schendispod på Instagram: