Det avslører Iglesias selv på Instagram tirsdag.

- 5 år med denne fantastiske sjelen ved min side. Gjennom tykt og tynt, skriver Iglesias til et bilde av seg selv og forloveden, musiker Mikael Gabriel Sohlman, og røper videre at to snart blir til tre.

- Med ham har jeg vært så velsignet å kunne trå inn i bevisstheten om hva det vil si å elske noen uten grenser. Så jeg er overbegeistret over å kunne dele en annen velsignelse: Det vokser et bittelite menneske, som vil være med oss på livets reise.

Triana Iglesias har lang fartstid som modell, og har de siste årene vært å se som programleder for «Paradise Hotel». Hun har ledet programmet siden 2009.

I fjor slapp hun også til manges overraskelse en cover-versjon av 90-tallshiten «Bailando».

Hun og Sohlman har vært sammen siden 2016, og forlovet seg sent samme år, forlovet, avslørte hun også da på Instagram. Iglesias har tidligere vært åpen om hvordan det har vært å være i et avstandsforhold med finske Sohlman, og hun har også tidligere fortalt at hun ønsket seg barn.

- Jeg vil ha barn en gang, bare ikke akkurat nå. Det kommer når det skal, jeg føler ikke noe press ennå, sa hun til Dagbladet i 2017.