I slutten av februar kjøpte artist Trine Rein (52) en leilighet sentralt i hovedstaden.

Ifølge dokumenter Nettavisen har tilgang til ligger leiligheten i bydel Gamle Oslo, og Rein betalte 4.350.000 kroner for den. Det er bare 52-åringen som står oppført som eier av leiligheten, ikke ektemannen Lars Monsen (59).

Les også: Trine Rein og Lars Monsen selger huset: – Ingen enkel avgjørelse

Leiligheten er en to-roms på 49 kvadratmeter i første etasje.

Utleieleilighet

Trine Rein skal tilsynelatende ikke bo i den nye Oslo-leiligheten selv. På Facebook har hun den siste tiden delt flere oppdateringer rundt leilighetskjøpet, der hun har tatt med seg følgerne sine på «sin nye reise innen eiendomsinvestering og utleie» – som hun selv kaller det.

«Før jeg visste ordet av det, har jeg altså investert i min første utleiebolig», skrev hun 21. februar.

Videre skrev den populære artisten at hun gjennom hele januar og februar har satt seg inn i alt relevant for å investere i eiendom, både gjennom podkaster, internettsøk, YouTube-videoer og ringerunder til folk som har erfaring.

Rein har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

– Stor dag for meg

Siden kjøpet av leiligheten har det gått fort i svingene for Rein, og første mars la hun ut utleieannonsen for leiligheten hos Hybel.no. Også dette oppdaterte hun om på Facebook.

Les også: Bursdagsgaven falt ikke i smak – nå angrer Trine Rein bittert

I annonsen fremkommer det at leiligheten på Grünerløkka leies ut for 18.400 kroner i måneden. Selv overtok artisten leiligheten 17. mars, som åpenbart var en stor dag for henne.

«Stor dag for meg. I dag har jeg overtakelse på min (vår!) første utleieleilighet. De siste ukene har gått med på å planlegge nødvendig oppussing, innredning, innkjøp via Finn.no, hva har vi hjemme som kan brukes, og hva må handles inn av nytt», lød 52-åringens Facebook-innlegg da.

Videre skrev hun at hun allerede har booket sine første leietakere via AirBnB, og beskrev det som «litt skummelt».