Nylig nådde friluftsmann og TV-personlighet Lars Monsen en milepæl da han rundet 60 år. I anledning den store dagen ble det rettet oppmerksomhet til bursdagsbarnet, blant andre av kona, Trine Rein (52).

Den folkekjære artisten tok til sosiale medier for å gratulere ektemannen sin gjennom åtte år, og det virket imidlertid som at Rein knapt kunne tro at Monsen rundet 60 år.

Les også: Trine Rein kjøpte leilighet i Oslo: – Litt skummelt

«Gratulerer med dagen til verdens flotteste ektemann, Lars Monsen! I dag runder du 60, og jeg kan nesten ikke tro det! Seksti, faktisk!!!», skrev Rein på sin Facebook-profil forrige uke.

Nettavisen har vært i kontakt med Trine Rein som ikke ønsker å kommentere bursdagsfeiringen utover det hun allerede har skrevet i sosiale medier. Lars Monsen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Sparte ikke på kjærlighetserklæringene

Den store dagen gikk ikke forbi i stillhet, og Rein markerte jubilantens store dag med gratulasjoner både på Facebook og Instagram. På førstnevnte kanal sparte hun ikke på kjærlighetserklæringene.

«Tiden går så fort, men er det noen som vet å utnytte dagene så er det deg. Få (ingen?) kan måle seg med den imponerende CV-en du har, og lengre skal den bli», skrev en stolt Rein – men de gode ordene stoppet ikke der med det første:

«Jeg skal ikke ta alle de kleine kjærlighetserklæringene her, men vil takke deg for den fantastiske mannen og kjæresten du er. Du er det beste som har skjedd meg, og i dag skinner solen for deg».

Det er flere som har fått med seg den rørende hyllesten i anledning Monsens fødselsdag, og den har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier.

Kommentarfeltet i Facebook-innlegget til Rein ble fort fylt opp med tusenvis av gratulasjoner fra kjente og tilhengere av 60-åringen. I tillegg har bursdagsinnlegget nådd nesten 10.000 likerklikk.

Rein og Monsen ble et par i 2008, og giftet seg i 2015. De har ingen felles barn.

Tabbet seg ut med gave

Hva Lars Monsen fikk i 60-års gave av kona er ikke kjent, men på Instagram viste Rein fram en av en helt spesiell bursdagsgave. Ifølge Instagram-innlegget til sangeren fikk Monsen i gave en karikaturtegning av han og Rein.

Det kommer fram i innlegget at tegningen er laget av karikaturtegner Per Olav Ervik. Tegningen har tilsynelatende falt i smak hos 52-åringen, men hva Monsen selv syntes vites ikke.

Rein har tidligere avslørt overfor Nettavisen at ikke alle bursdagsgavene fra henne til Monsen har slått an, og hun tabbet seg særlig ut med 50-års gaven til ektemannen.

Les også: Trine Rein hjalp mannen med Finnmarksløpet – det gikk ikke som planlagt

Det var som ment som en humoristisk gave til Monsen ble ikke en fulltreffer:

– Da vi overrasket mannen min på 50-årsdagen hans hadde vi skaffet til veie en rullator han skulle få i gave for å erte ham. Nå som jeg selv har rundet 50, og vel så det, innser jeg at vi kanskje var litt tidlig ute med akkurat den gaven, har Rein uttalt til Nettavisen.