I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

At det har stormet rundt Khloe Kardashian (37) og Tristan Thompson (30) de siste årene, er ingen overdrivelse. Forholdet mellom paret har mildt sagt vært en berg- og dalbane, med rykter på hele skalaen – fra utroskap til forlovelse.

Bare forrige uke meldte E! News at stjerneparet hadde gått fra hverandre igjen, etter nok en runde med utroskapsrykter. Ryktene skal ha oppstått etter at Thompson ble observert på en fest, der han skal ha gått inn på et soverom med tre kvinner. Ingen av de tre skal ha vært Kardashian.

I tillegg fortalte en annen kilde til nettstedet at Thompson skal ha sagt til flere på festen at han var singel.

- Det snilleste, mest omsorgsfulle og kjærlige mennesket

Siden nyheten om bruddet sprakk har det ikke overraskende vært stille fra både Kardashian og Thompson.

Les også: Stjernene bak «The Devil Wears Prada» kommer med nye avsløringer 15 år etter premieren

Men i helgen da Kardashian fylte 37 år er Thompson tilbake på sosiale medier igjen for å gratulere eksen.

I et langt innlegg på bildetjenesten og en rekke bilder av paret sammen hyller han Kardashian for å være en fantastisk partner, mamma og bestevenn.

«Takk for at du ikke bare er en fantastisk partner, mamma og bestevenn, men også det snilleste mest omsorgsfulle og kjærlige mennesket jeg noen gang har møtt.» skriver Thompson i innlegget.

Basketstjernen skriver videre at Kardashians smil og kjærlighet smitter over på de rundt henne og takket henne for å alltid være der for han og for å sette familien deres først.

«Jeg elsker det så mye. Ha en fantastisk dag» avslutter han innlegget.

Les også: Dette må du ut med for å leie selveste «Paradise Hotel»

Snakker ut etter Britney-avsløring

Den siste uken har det vært full fyr i internasjonale medier etter at Britney Spears (39) for første gang fortalte offentlig om hva hun tenker om ordningen hun har hatt siden 2008 – der faren hennes, James Spears (68), har full kontroll over både pengene og sangkarrieren hennes.

68-åringen ble datterens verge i 2008, etter at sangeren ett år tidligere hadde et sammenbrudd der hun blant annet barberte av seg håret sitt og slo løs på en bil med en paraply.

De siste årene har derimot sangstjernen ønsket å løsrive seg fra farens kontroll, foreløpig uten hell.

Les også: Piers Morgan slakter vergemålet mot Britney Spears

Nå snakker Spears svigerbror, Jamie Watson ut for første gang etter avsløringene. Watson er gift med Spears yngre søster, Jamie Lynn og fortalte til New York Post fredag at familien elsker sangeren.

- Jeg kan forsikre om at familien elsker henne og vil det beste for henne, sier Watson til avisen og legger til:

- Jeg ville ikke ha omgås med noen som ikke ønsket det. Hvem ønsker ikke å støtte, Britney?

Les også: Britney Spears beklager overfor fansen på Instagram: – Jeg var flau

Ble mamma for andre gang

Sommeren 2019 kunne Elisabeth Carew (36) dele nyheten om at hun og kjæresten Svein-Olav Grevstad hadde blitt foreldre for første gang.

Nå har paret fått sitt andre barn, Sonia. Det avslører Carew selv på Instagram mandag.

«Så kom lille Sonia endelig til verden 26.06.21. Styrtfødsel i badekar med lavendelduft som eneste smertelindring var en ny opplevelse.» skriver Carew på Instagram og deler flere bilder av den lille.

Les også:

Carew avslørte selv tidligere i år at hun var gravid for andre gang, den gang også i et innlegg på Instagram.

«Buksa er blitt trangere siste tiden og det er sånn det skal være. Tenk at lille jenta vår blir storesøster til sommeren.»

Les også: SMS-intervju: Emilie Stordalen (28)

Cardi B er gravid

Den amerikanske rapperen, Belcalis Almanzar, bedre kjent som Cardi B, venter sitt andre barn med den profilerte rapperen Offset fra hiphop-trioen Migos.

Det annonserte hun fra scenen under BET Awards i Los Angeles der hun var ikledd antrekk som avslørte babymagen. Senere har hun også bekreftet nyheten i et innlegg på Instagram.

Cardi B og ektemannen Offset giftet seg i 2017 og har datteren Kulture sammen. Parets forhold har ikke alltid vært en dans på roser. De har gjort det slutt ved en rekke anledninger og Cardi B har også på et tidspunkt bedt om skilsmisse, før de nå har funnet tilbake til hverandre.

Les også: Offentlige beklagelser og innrømmelser via musikk: Disse kjendisene har tilgitt utroskap