I et innlegg på Instagrams historiefunksjon skriver Tristan Thompson (30) tirsdag at han har fått svar på farskapstesten han ble pålagt av retten å ta, etter at en kvinne hevdet hun hadde født barnet hans. Selv har Thompson nektet for dette.

Thompson er ekskjæresten til realitystjernen Khloé Kardashian (37), og eksparet har datteren True (3) sammen.

Les også: Dette er mennene som skal kjempe om å vinne Linni Meisters hjerte

«I dag kom farskapstesten tilbake, og resultatet avslører at jeg har fått et barn med Maralee Nichols. Jeg tar fullt ansvar for handlingene mine. Nå som farskapstesten er endelig ser jeg frem til å oppdra sønnen vår sammen. Jeg beklager til alle jeg har såret og skuffet, både offentlig og privat», skriver han.

Beklager til eksen

Maralee Nichols fødte en sønn i desember 2021, og gikk rettens vei for å kreve barnebidrag fra basketstjernen – som på sin side har nektet for å være faren til den lille gutten.

Thompson og Nichols innledet et seksuelt forhold i fjor vår, mens sistnevnte var sammen med Kardashian.

Utroskapen skal ha ført til brudd mellom Thompson og Kardashian, og det var ikke første gang førstnevntes sidesprang ble omtalt i kjendispressen. Tidligere har han nemlig ved flere anledninger blitt tatt på fersken med andre kvinner enn Kardashian, og skapt overskrifter verden over.

Les også: Miley Cyrus tar til Instagram etter direktesendt tabbe: Hylles av fansen

På Instagram deler NBA-stjernen også en lang beklagelse til Khloé Kardashian:

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke å bli behandlet slik jeg har behandlet deg de siste årene. Handlingene mine stemmer ikke overens med hvordan jeg ser deg. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg, uansett hva du måtte tenke. Igjen – jeg er så utrolig lei meg».

Gikk rettens vei

Som nevnt gikk Nichols rettens vei for å kreve barnebidrag fra Thompson etter fødselen.

I retten har det den siste tiden kommet frem flere detaljer rundt forholdet mellom de to, og 30-åringen har erkjent at de hadde et seksuelt forhold. Det er han som har krevd en farskapstest – noe han skal ha bedt om allerede i juli 2021.

De største overskriftene fra retten har derimot ikke handlet om Thompson er faren til barnet eller ei, men om at han angivelig skal ha bedt Nichols om å ta abort etter at hun fant ut at han var gravid med barnet hans i fjor sommer en gang.

Les også: Helene Olafsen får kritikk på Instagram: – Jeg er for å bruke huet, men mot å være fullstendig firkanta

I rettsdokumentene, som er innhentet av Page Six, vises det blant annet til tekstmeldinger mellom de to.

«Følelsene min har ikke forandret seg i det hele tatt. Jeg kommer ikke til å være involvert. Forresten, hvis du tror at å ha en baby vil skaffe deg penger, så tar du helt feil. Du er klar over at jeg legger opp etter denne sesongen. Så på sikt vil det være det samme som kreves månedlig av en som er arbeidsløs. Det er Texas, så det er kun snakk om et par hundre dollar», skal Thompson ha skrevet i en tekstmelding.

Videre skal han ha skrevet at hun heller bør ta imot de 75.000 dollarene han tilbød henne enn å få barn med ham.