Gå til sidens hovedinnhold

Trude Mostue tapte tvekampen mot Tiril Sjåstad Christiansen

Farmen Kjendis:

Motstanderen ble for tøff for førstekjempe Trude Mostue i kveldens episode av Farmen Kjendis.

Veterinær Mostue (50) valgte freestyleutøveren Tiril Sjåstad Christiansen (23) til andrekjempe.

- Jeg valgte Tiril fordi jeg ville ha en bra tvekamp og en motstander som ville gi meg mye motstand. Alle er livredde for Tiril, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve, sier hun i programmet.

Andrekjempen ble verken sint eller skuffet over å bli valgt, selv om hun ble sjokkert.

- Jeg er mest giret. Jeg er et ekstremt konkurransemenneske, og det er gøy å få tatt seg ut og konkurrere litt før en eventuell finaleuke, sa hun.

Les mer

Det ble stort oppstyr da Mina Hadjian (43) fikk nok av Trude Mostue (50)

Konkurrerte i saging

Andrekjempen valgte å kjempe mot Mostue i saging.

- Hvis jeg skal slå Trude må jeg slå til med noe skikkelig fysisk, sa Sjåstad Christiansen til programleder Gaute Grøtta Grav.

Hun fortalte at saging var det som hadde føltes mest riktig for henne siden dag én inne på Farmen-gården.

- Det er det jeg har følt meg sterkest på, sa 23-åringen.

Førstemann til å sage over tre trestokker vinner konkurransen, og i kveldens episode ble det Sjåstad Christiansen. Mostue var skuffet over at seieren røk.

- Katrine Sørland, Ronald Pulk, Tiril Sjåstad Christiansen og jeg fortjener en plass i finaleuken, sa hun til Grøtta Grav.

Men eventyret er ikke over for veterinæren, og da programlederen fortalte at hun skal videre til Torpet, ble hun veldig glad - selv om hun ikke helt kunne tro det.

- Det hadde vært deilig å slå Erik. Han fortjener å daskes ut av finalen, sa hun.

Les mer

Katrine Sørland måtte kysse sau etter å ha blitt spådd

Like før ukesoppdraget røk

I søndagens episode var det også tid for inspisering av ukesoppdraget. Men kort tid før mentor kom, klarte Ronald Pulk å rive ned hele vedstabelen.

- Jeg sa han skulle vente til jeg og Katrine kunne hjelpe til. Det var bare hans feil, sa Sjåstad Christiansen.

Dermed måtte alt gjøres på nytt. Det gikk imidlertid bra, og mentor var fornøyd med vedstabelen - til tross for at de ikke hadde laget et tak av vedkubber med barken vendt oppover.

Resten av ukesoppdraget ble også godkjent, og dermed var det penger nok til å dra på markedet. Denne gangen var det imidlertid utfordrende å få prutet på prisene, og storbonde Erik Anders Sæter (22), Martine Lunde Aarsrud (23) og Ole Klemetsen (47) fikk både lite mat og lite godt.

Etter å ha opptrådt med en selvlaget sang fikk de imidlertid to store boller som de tre delte på, og Klemetsen fikk med seg to øl hjem etter et par runder med håndbak.

Les mer

Charter-Svein havnet i ulykke under Farmen-innspilling

Reklame

Her kan du levere Lotto