Tiril Sjåstad Christiansen (27), tidligere freestylekjører og programleder, har de siste fire årene loset TV-seerne gjennom «Farmen kjendis»-eventyret, som rundet av med sin sjuende sesong søndag kveld.

I desember i fjor ble det kjent at denne sesongen av «Farmen kjendis» blir Christiansens siste sesong. I løpet av de fire sesongene hun har ledet programmet, har det skjedd mye i 27-åringens liv som gjør at hun ønsker å prioritere andre ting i livet fremover.

Les også: Én spesiell detalj vekker oppsikt fra «Farmen kjendis»-finalen

I tillegg til å ha blitt forlovet med samboeren Stian Lauritzen (35), har paret også fått barna Vega (3) og Skage, som meldte sin ankomst til verden i fjor høst. Men til tross for at Christiansen fikk ring på fingeren for drøye fem år siden, har paret enda ikke gitt hverandre sitt «ja».

Ifølge programlederen vil ikke bryllupet finne sted med det første heller...

Truer med å trekke forlovelsen

Under finalen av «Farmen kjendis» søndag kveld kunne nemlig den tidligere idrettsutøveren røpe at bryllupsplanleggingen overhodet ikke har startet. Ifølge 27-åringen har alt annet tatt opp tiden hennes, Christiansen vil derfor trolig ikke stå brud riktig enda.

– Og jeg tror de med små barn der ute skjønner godt hvorfor. Jeg kan ikke se for meg å planlegge et bryllup akkurat nå, sa hun og la til:

– Nå har vi jo fått barn, bikkje og hus. Han kommer seg ikke unna, lo hun videre.

Men skal man tro forloveden bør Christiansen få ut fingeren snart.

– Han har sagt at hvis vi ikke gifter oss innen to år, så trekker han forlovelsen, fortalte Christiansen med en god latter.

Les også: «Farmen»-Ørnulf tar et oppgjør med dramaet: – Jeg var naiv

Dersom det viser seg at Lauritzen trekker forlovelsen, gjør det imidlertid ingenting for programlederen. For hennes del må Lauritzen gjerne fri en gang til.

– Jeg har sagt at det er helt topp, han må gjerne fri på nytt. Jeg digger det, og har lyst å bli fridd til en gang til jeg, sa hun lattermildt.

Familielivet har bydd på utfordringer

«Farmen kjendis»- programlederen legger ikke skjul på hvor travel tilværelsen som tobarnsmamma er.

– Det er kaos. Jeg står opp om morgenen, ammer en, skifter en annens bæsjebleie også kommer den andre bleien rett etter på, lo Christiansen.

Likevel elsker hun rollen som mamma og beskriver det som givende, kult og helt fantastisk. Likevel setter tobarnsmoren stor pris på hvert minutt hun får i stillhet alene. For overgangen fra idrettsutøver til familielivet har bydd på nye utfordringer.

– Fra å ha drevet med en idrett, som har vært så selvsentrert, til å plutselig få familie og barn har bare gjort meg godt. Det utfordrer meg på mange måter og jeg synes det er kjempegøy, uttalte hun.

Les også: Malin Nesvoll passet ikke inn i «Farmen»-klærne. Nå går hun hardt ut mot industrien

Nå som programlederen ikke vil være å se i «Farmen kjendis» mer, betyr det at noen andre skal fylle skoene hennes. Og Christiansen er svært spent på hvem etterkommeren hennes blir.

– Jeg har verken ønsker eller tanker om hvem det kommer til å være, jeg er helt blank. Så jeg er like spent som alle andre på hvem det kommer til å bli, sa hun til Nettavisen.