NEW YORK (Nettavisen): Donald Trump har lagt ut et helt spesielt Twitter-bilde av seg selv.

På et bilde presidenten la ut på Twitter onsdag kveld, er hans ansikt manipulert inn på kroppen til Sylvester Stallone, fra filmen «Rocky».

Det er uklart hvorfor presidenten la ut akkurat dette bildet, men bildet går nå viralt både på Twitter og på Facebook. Bildet har allerede fått nesten 200.000 likes og over 55.000 retweets.

Her kan du se originalfoto, med Sylvester Stallone

- Vis oss brystet ditt

Bildet av Trump ble postet dagen etter at presidenten holdt et folkemøte i Florida. Der gjorde presidenten blant annet et poeng av helsesjekken han nylig var gjennom, et legebesøk som fikk flere medier til å spekulere i om Trump var syk.

Trump, som skal tilbringe Thanksgiving i Florida, sier på sine side at han er i fin form, og uttalte at legene som kontrollerte ham skrøt av hans brystparti.

- «Vis oss dit fantastiske bryst. Vi vil se det. Vi har aldri sett et lignende bryst», hevder Trump at legene sa til ham.

Her kan du se Trump snakke om legebesøket:

Mener mexicanske narkokarteller er terrorgrupper

Denne uken opplyste Donald Trump også om at han vil føre opp mexicanske narkotikakarteller på USAs liste over terrorgrupper. Han mener de har skyld i 100.000 dødsfall årlig i USA.

– Vi mister 100.000 personer årlig som følge av det som skjer, og det som kommer gjennom Mexico, sa Trump i et intervju med den tidligere Fox News-journalisten Bill O'Reilly tirsdag, ifølge NTB.

Tidligere i november uttalte Trump at han vil ha krig mot narkokartellene i Mexico som følge av at ni amerikanske kvinner og barn ble skutt og drept nord i landet. Et beryktet narkokartell mistenkes for å stå bak skytingen.

Inviterer Trump til riksrettshøringene

Nå er det også klart at Justiskomiteen i Representantenes hus overtar riksrettsprosessen mot president Donald Trump, og at de vil starte høringene 4. desember. Trump er invitert til å delta.

– Komiteen ser fram til din deltakelse i riksrettsprosessen når komiteen etterlever sine grunnlovsplikter, sier Jerry Nadler, som leder justiskomiteen, der Demokratene har flertall, ifølge NTB.

President Donald Trump kan blant annet få delta i utspørring av vitner, i henhold til regler som ble vedtatt i Representantenes hus i oktober.