I juli 2019 kom den koselige nyheten om at Ronny Brede Aase (35) hadde gått ned på kne og spurt kjæresten gjennom sju år, Tuva Fellman (34), om hun ville gifte seg med ham.

Og nå, tre år senere, nærmer bryllupet seg med stormskritt.

Les også: Tar ned sexfokus: – Det er viktig at «Paradise» er et trygt sted å være

Paret skal nemlig gifte seg i august i år, men ifølge Fellman er de ikke helt forberedt. Tidligere denne uken gjestet «Naked attraction»-programlederen «Frokostshowet» på P5, der hun blant annet kunne røpe at det gjenstår ganske mye.

– Det har jo blitt litt panikk hjemme, deler hun i sendingen.

Hadde mareritt om bryllupet

I radiosendingen beskriver Fellman seg selv og forloveden som to rolige personer som i de fleste tilfeller tar ting med ro og tenker at ting ordner seg, men da Brede Aase nylig tok opp spørsmålet om ting var på plass før bryllupet innså de at de mangler litt. Og det er ikke bare et par ting som gjenstår.

På spørsmål fra P5-programleder Niklas Baarli (33) om hva de mangler begynner nemlig Fellman å ramse opp.

– Her om dagen hadde jeg mareritt om at jeg kom uten kjole i bryllupet mitt, for jeg har jo ikke kjole, sier hun.

Les også: Linni Meister fant lykken med bestekameraten

– Vi har ikke ringer, vi har ikke bordkort og vi har ikke noe musikkanlegg. Det er veldig mye som mangler altså, innrømmer den kommende bruden overfor programlederne Stian Røste, Vida Lill Berge og nevnte Niklas Baarli, og legger til at de heller ikke har funnet noen som kan vie dem ennå.

Nettavisen har vært i kontakt med Fellman, som ikke har noe mer å tilføye utover det hun sier i radiosendingen.

Måtte utsette bryllupet

Det har snart gått tre år siden Fellman og Brede Aase begge avslørte på sine Instagram-kontoer at sistnevnte hadde gått ned på kne og fridd, men det er ikke bare parets «avslappene» livsstil som har ført til flere år med venting.

Som mange andre kjendispar har duoen nemlig fått den store drømmen om å gifte seg satt på vent som følge av koronapandemien. I tillegg fikk det kjente paret nylig barn.

Høsten 2020, ett år etter at frieriet fant sted, ble Fellman og Brede Aase foreldre for første gang til en datter. De bestemte seg derfor for å sette 2022 som en dato. I et felles intervju med KK fortalte Brede Aase den gang at det dessuten er gøy å ha en bryllupsfest der bruden ikke må «amme og styre på».

– Vi vil gjerne ha sommeren til å bli enda bedre kjent med vårt nye barn og ikke måtte planlegge bryllup, uttalte han da.