«Skal vi danse» begynner å nærme seg finalen, og blant kjendisene som fremdeles har en sjanse til å nå helt til topps er Siri Avlesen-Østli (37) – for mange kjent fra TV 2-sporten.

At «Skal vi danse» er en intensiv periode er det ingen tvil om, og det blir lite tid til alt annet mens dansekonkurransen pågår. Avlesen-Østli har blant annet tatt permisjon fra jobben i TV 2-sporten for å delta, men nå er hun i jobb igjen.

Jobben er imidlertid ikke i TV 2-sporten, men i «The Voice».

– Kjøret kan like gjerne gå

Det var forrige uke det ble kjent at Siri Avlesen-Østli tar over jobben som programleder for «The Voice» etter Øyvind Mund (56) – som har ledet de første seks sesongene på TV 2.

Les også: «The Voice» bytter programleder etter seks år

– Programmet er fantastisk – så ja, dette er faktisk drømmejobben i mine øyne. Jeg er veldig takknemlig for at TV 2 vil satse på meg i denne rollen, sa hun i en pressemelding fra kanalen etter at nyheten ble offentliggjort.

Innspillingen av «The Voice» er allerede i gang, så med andre ord er det travelt for Siri Siri Avlesen-Østli om dagen.

At det er travelt har hun imidlertid ikke noe imot.

– Det er helt perfekt. Nå er kjøret i gang, så nå kan det like gjerne gå, sa hun til Nettavisen under lørdagens direktesending av «Skal vi danse» på H3 Arena på Fornebu.

Stolt dansepartner

Avlesen-Østli takker dansepartneren Tarjei Svalastog (23) for støtten han har vist etter jobbskiftet.

– Tarjei er veldig flink til å passe på at jeg disponerer kreftene riktig, så det går veldig bra. Og det er skikkelig gøy.

Les også: «Skal vi danse»-paret etter sjokk-kysset: – Jeg er veldig glad i ham

Og hverdagen går på et eller annet vis opp.

– Jeg tar en ting om gangen. Så prøver jeg å hvile når jeg kan. Også kan jeg ikke tenke på «The Voice» når jeg er her, og ikke «Skal vi danse» når jeg er der. Og da er det greit å ha noen som holder meg i øra, sier hun rettet mot partneren.

Svalastog er på sin side stolt av Avlesen-Østli.

– Jeg synes hun er helt rå. Og det har ikke gått utover treningen i det hele tatt. Jeg synes det er dritkult, sier han.

Kutter ned på sporten

Avlesen-Østli har som nevnt hatt permisjon fra TV 2-sporten mens hun har deltatt i «Skal vi danse», men selv om dansekonkurransen snart er ferdig blir hun ikke like mye å se i sportsstudioet som tidligere, avslører hun til Nettavisen.

Dette fordi den nye jobben i «The Voice» naturligvis tar mye av tiden som skulle blitt brukt der.

– Det blir sikkert litt jobbing mellom opptak, for det er lange opptakspauser og da kan jeg jobbe litt sport, sier hun.

– Men det blir litt mindre enn før, legger programlederen til.

Dette fordi Avlesen-Østli vil fokusere 100 prosent på å gjøre en god jobb i «The Voice».

– Det er en ny jobb, og den vil jeg gjøre bra. Så da må jeg fokusere på å lære meg alt som skal til for å gjøre den jobben så bra som mulig. For det er drømmejobben min, det er det.