I januar lanserte TV 2 en ny visuell identitet for fremtiden. Og et av de viktigste grepene er å endre på navn og logo til deres berømte strømmetjeneste. Det skal være starten på en sterkere satsing, både på produktutvikling og kjøp.

Les også: Sian-profil med verbalt angrep mot Kadafi Zaman: Ekspert reagerer på forklaringen som gis

- Vår viktigste jobb er å gjøre oss fortjent til folks tid. Vi vil fylle den tiden med innhold som betyr noe for dem, på alle flater. TV 2 skal fortsatt by på bredde i innhold, fra nyheter, sport og norske serier, til konkurransedrevet reality og spennende internasjonale serier, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes i en pressemelding.

Skal levere på det aller høyeste nivået

Og han avslører det nye navnet som skal ta strømmetjenesten et steg videre.

- Vi har allerede over en halv million strømmekunder. De forventer og fortjener tjenester i verdensklasse. Med sumo har vi lenge konkurrert med globale giganter. Nå tar TV 2 Play over og skal løfte innholdet vårt inn i fremtiden, sier Sandnes.

Hovedkanalen skifter også

Det er ikke bare TV 2 Sumo som kommer ut i en helt ny drakt. Det samme gjør logoen til hovedkanalen TV 2.

Les også: Etter 29 år kommer TV 2 ut i ny drakt

- TV 2s visuelle identitet har bare gjennomgått små justeringer siden 1992, samtidig som både TV 2 og mediebransjen har endret seg fundamentalt. Jeg er virkelig stolt av den nye profilen og hvordan den viser bredden av dagens TV 2 på en helt ny måte, sa Sandnes i midten av januar.

Den nye logoen skal også være en kursendring for TV 2. Sandnes er helt klar på at hele konsernet skal «våge mer» fremover.

- Jeg vil ha mer debatt og diskusjon rundt de innholdsvalg vi gjør. Jeg vil se mer risiko med mulighet for terningkast 6 enn trygghet for å sikre terningkast 4. Det skal også gjelde på andre områder, fastslo TV 2-sjefen da nyheten ble kjent.