Søndag 10. mai, på 25-årsdagen sin, døde YouTube-stjernen Corey La Barrie i en bilulykke. Nå er tv-profilen Daniel Silva (27), kjent fra tatoveringskonkurransen «Ink Master», arrestert og siktet for drap.

I en uttalelse fra politiet i Los Angeles kommer det frem at Silva forsøkte å rømme fra stedet etter at ulykken inntraff, men at han ble stoppet av forbipasserende som kom for å se hva som hadde skjedd.

La Barrie døde som følge av skadene han fikk etter at bilen han var passasjer i - som Silva kjørte - krasjet i et stopp-skilt og et tre.

Les også: Komiker Jerry Stiller er død

Bursdagsfeiring endte i dødsfall

Hendelsen skal ha skjedd på vei hjem fra La Barries bursdagsfeiring. Han ble erklært død på sykehuset kort tid etter ulykken.

Ifølge People ble også Silva skadet i ulykken, men det er foreløpig ukjent hvor omfattende skadene hans er og hvordan han stiller seg til siktelsen.

La Barrie, som har over 330.000 abonnenter på YouTube og mer enn 250.000 følgere på Instagram, feiret som nevnt bursdagen sin natt til søndag. På Instagrams historiefunksjon delte han flere videoer fra festlighetene.

I forkant av feiringen delte han også en video på YouTube, der han fortalte følgerne sine at han skulle live-streame bursdagsfeiringen på streamingtjenesten Twitch.

Feiringen endte derimot ikke helt som den skulle, da La Barrie mistet livet - bare 25 år gammel. Broren hans, Jarrad La Barrie, har i ettertid av dødsfallet tatt til Twitter for å dele sin hyllest til den avdøde YouTuberen. Der skriver han blant annet hvor mye han setter pris på storebroren, og hvor mye han kommer til å savne ham.

Samtidig hevder han at ulykken skjedde som følge av at sjåføren, Daniel Silva, var beruset. Det er foreløpig ikke offentlig kjent om Silva hadde promille eller ikke.

Profilert tatovør

Daniel Silva jobber som tatovør i Los Angeles, og er kjent fra sesong ti av tv-programmet «Ink Masters». Også han er populær i sosiale medier, og har mer enn én million følgere på Instagram - der han deler bilder fra hverdagen som tatovør.

I tillegg har han også en YouTube-bruker der han viser frem arbeidet sitt, med over 230.000 abonnenter.

Silva har flere kjente YouTubere på kundelista, blant andre tvillingene Ethan og Grayson Dolan (20).