NEW YORK (Nettavisen): 74 år gamle Suzanne Somers, kjent fra blant annet den amerikanske TV-komiserien Three's Company, sier at hun og ektemannen Alan Hamel (84) har et yrende sexliv mens de sitter i lockdown.

Se videoen Suzanne Somers la ut på Instagram på Valentines Day der hun forteller at de to har sex en eller to ganger daglig:

- Har hatt sex med ham tre ganger i dag

- Jeg har allerede hatt sex med ham tre ganger dag, sier skuespilleren i en ny podcast «Heather Dubrow's World» som nylig ble publisert i USA.

Her forteller Somers at hun og ektemannen, som hun har vært gift med i over fire tiår, virkelig har fart i sengen.

Les også: Avslører Playboy-legendens sex-triks: – Derfor var han alltid klar

74-åringen avviser dermed på det sterkeste at sexlivet er over, selv om de to er godt oppe i årene.

- På dette stadiet i livet tror det fleste at man, vel du vet, har kommet over middagshøyden. Og mulig dette bli litt for mye informasjon, men hvor mye er klokka, rundt 12 på ettermiddagen? Vel, det har allerede skjedd tre ganger - jeg har hatt sex med ham tre ganger så langt i dag, sier Somers i podcasten, ifølge Daily Mail.

Les også: Prest tatt for trekant-sex ved alteret

- Var klar for sex klokken 04.30

Somers forteller også at ektemannen, til tross for sine 84 år, nylig våknet opp klokken 04.30 på natten og var klar for å ha sex. Sommers forteller at hun da spurte ham tørt:

- Du kan vel ikke vente til solen kommer opp i det minste?

Les også: - Disse sexdukkene kan forandre alt

Somers fortalte helt tilbake i 2019 at grunnen til at ektemannen har økt sexlyst, er at han tar en «sexmedisin» med hormonerstatninger som hun hevder stimulerer hjernen og sexlysten.

- Jeg er hele tiden i det humøret, du vet slik du var da du var yngre og du er i humør til det hele tiden, og det er han også fordi han tar disse hormonerstatningene, sier Somers, som hevder det har gjort underverker for sexlivet deres.

- Jeg tenkte «wow, det er en fantastisk greie», fordi menn har Viagra, mens dette er et tilskudd både for menn og kvinner, og det er ikke et legemiddel, hevder hun.

- Det bare stimulerer den delen av hjernen som sier «hei, når er jeg faktisk i humør til det», og er ikke det en fantastisk ting. Og dette er ikke et legemiddel, så jeg elsker det, sier Somers.

Paret forteller også at de har det svært godt sammen. Paret har tidligere opplyst at de kranglet mye de ti første årene de var sammen. Men nå hevder Alan Hamel at kranglingen er over, og at han ikke kan huske sist de kranglet.

- Vi er sammen 24 timer i døgnet og vi har ikke hatt en natt borte fra hverandre på over 40 år. Jeg gleder meg til de neste 40, sier Hamel.

Les også: Lover å røpe alt om hemmelighetsfull sexklubb for de aller rikeste