Gå til sidens hovedinnhold

TV3 avviser aprilspøk: Bahareh Letnes og Per Sandberg er med i neste sesong av «Charterfeber»

Bekrefter «Charterfeber»-deltakelse:

- Dette er ingen første april-spøk, sier pressekontakt Linda Glomlien i TV3 til Nettavisen.

- Charterfeber gjorde et sterkt comeback i fjor og nå er innspillingen av en ny sesong i full gang. Med glede kan vi bekrefte at to av deltakerne i årets vakreste chartereventyr er Per Sandberg og Bahareh Letnes. Charterfeber har sesongpremiere til høsten på TV3, Viafree og Viaplay, står det skrevet i en pressemelding fra TV3.

Nyheten mandag formiddag kom som en overraskelse på de fleste, der flere raskt tenkte at dette måtte være en aprilspøk. Det er det imidlertid ikke, ifølge TV3.

Les også

Per Sandberg og Bahareh Letnes nominert som «årets tåkefyrste»

- Vi tenkte at dette kunne være veldig gøy, og vi ville bli bedre kjent med Bahareh og Per. De sa ja med en gang, sier pressekontakt for programmet, Linda Glomlien, til Nettavisen.

- Dette er ingen aprilspøk, sier hun videre.

Startet innspilling

Ifølge Glomlien er innspillingen allerede i gang, og den nye sesongen er ventet til høsten.

- Vi sa umiddelbart ja til å delta i Charterfeber. Vi kunne ikke si nei til et tilbud om å vise oss fra en ekte side, uten filter, uten spekulasjoner, med åpen overvåkning. Bahareh og jeg bruker 2019 som et mulighetsår - vi elsker å reise, oppleve og sprenge grenser. Vi har virkelig fått kjenne på fordommer og her utfordrer vi igjen. Vi hadde en fantastisk uke sammen, sier Per Sandberg i pressemeldingen.

Les også

Her svarer Sandberg på kritikken

Per Sandberg har imidlertid følgende kommentar til Nettavisen.

- Er litt døgnvill, visste ikke at det var første april i dag. Men jeg kan verken bekrefte eller avkrefte vår deltakelse. Tenker etterretningstjenesten i ulike land har svaret, skriver Sandberg i en tekstmelding.

- Du bekrefter i en pressemelding at dere sa umiddelbart ja?

- Javel. Jeg har ikke sendt noen pressemelding, svarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

Romantisk start på ferien

Ifølge TV3 spilles den kommende sesongen av «Charterfeber» inn i turistbyen Puerto Rico på Gran Canaria.

- De ankom øya på selveste Valentines Day, så alt lå til rette for en romantisk middag samme kveld. Kamerateamet fulgte turtelduene i en uke som var spekket av morsomme opplevelser, alt fra besøk på badeland til yoga, shopping, vannscooterkjøring og strandbesøk, heter det i pressemeldingen.

At alt ligger til rette for tidenes sesong av «Charterfeber» er det ingen tvil om. Ifølge TV3 vil seerne, i tillegg til Per og Bahareh, få et gjensyn med blant andre den alltid positive Fred Åge, Bjørge aka «løkmannen» og kona Tove. I tillegg til familier, vennegjenger og kjærestepar som er med på Charterfeber for første gang.

Les også

Charterfeber: Adam og Liams første tur som gutter

Kommentarer til denne saken