Mandag var det duket for den skumleste dagen i året, nemlig halloween. I den anledning hadde artist og «Bloggerne»-profil Alexandra Joner (34) og kjæresten Runar Vatne (48) invitert store deler av kjendisnorge til deres årlige halloweenfest.

I tradisjon tro sparte ikke kjendisene på kruttet da det kom til kveldens kostymer. Til tross for at enkelte hadde brukt mange timer i sminkestolen, og tilsynelatende store pengesummer, var det likevel kostymet til influenser Sebastian Solberg (33) og programleder Marte Bratberg (33) som ble en av kveldens store snakkiser.

De hadde verken brukt lang tid på sminken eller kostymet sitt, men likevel vakte de mest oppmerksomhet.

Duoen dukket nemlig opp utkledd som tvillingsøstrene Vita (30) og Wanda Mashadi (30) til alles store overraskelse. Ifølge Bratberg og Solberg var planen i utgangspunktet å overraske tvillingene med den klokkerene parodien.

Overraskelsen ble imidlertid ikke store suksessen da Mashadi-søstrene ikke dukket opp på den storslåtte halloweenfesten.

Les også: Norske stjerner totalt ugjenkjennelige i Halloween-kostymer

Dukket ikke opp

De siste årene har tvillingene vært kjent for å gå «all in» når det kommer til å kle seg ut på halloween. Det hadde de også planer om i år, og for anledningen hadde de leid inn en sminkør.

Men sminkøren dukket ikke opp, og tvillingene fikk heller ikke tak i henne. Dermed ble ikke kostymet slik de hadde sett for seg, og de endte derfor opp med å droppe festen.

– Kostymet og alt var egentlig planlagt en måned i forveien, men én uke før festen fikk vi ikke lenger kontakt med personen som skulle sminke oss. Da vi forsøkte å kontakte henne igjen tre dager før festen, uten å få svar, forsto vi at hun hadde «ghostet» oss, sier Vita Mashadi til Nettavisen.

Mashadi legger derimot ikke skjul på at de forsøkte å hive seg rundt for å finne en ny sminkør, men droppet det hele da de innså at det uansett ikke kom til å bli slik de hadde sett for seg

– Vi er jo perfeksjonister og vet hvordan standarden på den festen er, sier Mashadi.

Dermed konkluderte influensersøstrene med at de heller skal gjøre det ekstra spenstig neste år.

Tenkte det verste

Til tross for at de to ikke dukket opp på festen, forteller influenseren at de fikk med seg parodien som raskt gikk rundt i sosiale medier.

Overfor Nettavisen forteller Vita at hun og søsteren satt hjemme da det plutselig tikket inn en melding fra manageren deres om at noen hadde dukket opp på den store festen utkledd som dem.

– Da tenkte jeg bare «å nei», på halloween skal man jo være ganske stygg og skummel. Så jeg tenkte at de hadde prøvd å ta en look jeg og Wanda har mislykkes med tidligere. Man tenker jo det verste med en gang, sier hun.

Les også: Hyllet kampen mot homoloven på halloween: – Dette er hvordan vi kunne ha sett ut

Kort tid etter ble tvillingene oppringt av den utkledde duoen, og ble lettet over at det bare var et morsomt stunt.

– De hadde gått for den nøyaktig samme kjolen som vi har og den føflekken som Marte hadde sminket på var veldig gøy, sier hun og legger til:

– Jeg syntes det var litt bra at vi ikke var der for det ble jo en slags hyllest til oss som om vi var døde og ikke var til stede, så det passet bra, flirer hun.

Hun legger derimot ikke skjul på at det var kjedelig å sitte hjemme å følge med på festen gjennom sosiale medier. Etter hvert oppfordret flere av vennene deres til å slenge på seg de samme kjolene og bli med på festen allikevel.

– Det var egentlig en kul idé, men nei vi sparte oss. Vi har jo muligheten neste år og man må ikke være med på alt, sier hun.