Gå til sidens hovedinnhold

Twitter koker etter Lady Gaga-reklame

Se hva vi fant...

- Hun har aldri sett vakrere ut!

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Fredag lanserte motehuset Valentino en ny reklamekampanje for parfymen «Voce Viva», med Lady Gaga (34) som ansikt utad. Se reklamen i videovinduet øverst i saken!

Ifølge motemagasinene Elle og Harper's Bazaar skal parfymen og reklamekampanjen, som har fått enorm oppmerksomhet, representere «kraften av stemmen».

Det er imidlertid ikke budskapet som får folk til å sperre opp øynene. Etter at flere bilder og kampanjevideoen med Lady Gaga ble publisert har det kokt i sosiale medier.

Iført en rød, fotsid kjole med nesten ingen sminke, viser Lady Gaga seg fra en side fansen sjelden får se.

- Hun er virkelig vakker. Hennes naturlige skjønnhet er nesten uvirkelig, skriver en fan på Instagram til et av bildene fra kampanjen.

- Hun er nesten ikke til å kjenne igjen, skriver en annen. Mens flere er målløse over Gagas uttrykk.

- Jeg har ikke ord, skriver en, blant annet.

- Hun har aldri sett vakrere ut, skriver en tredje.

Kristofer Hivju klippet av seg alt skjegget

Her til lands er det imidlertid skuespiller Kristofer Hivju (41) som har fått massiv oppmerksomhet etter en stilforvandling.

Torsdag overrasket nemlig «Game of Thrones»-stjernen med et bilde av seg på Instagram der han har barbert bort det karakteristiske skjegget sitt.

- Skjegget er borte, og er allerede på vei tilbake, skriver 41-åringen til bildet han tilsynelatende har delt fra frisbeegolf-turneringen PSC Open.

I over ti år har skjegget vært varemerket til skuespilleren, også da han spilte i den verdenskjente HBO-suksessen «Game of Thrones». For fansen er dette er rystende syn.

- Nei, nei, nei, kommenterer en fan under bildet, mens andre kommenterer med gråtende emojier.

Hvorfor Hivju har valgt å barbere bort det ikoniske skjegget er ikke kjent. Nettavisen har vært i kontakt med Kristofer Hivjus manager, men foreløpig ikke fått svar.

Les også: Kristofer Hivju har fått koronaviruset

Gigi Hadid avkrefter gravid-rykter

Etter at Mohamed Hadid (71), faren til supermodellen Gigi Hadid (25), delte et innlegg på Instagram tidligere denne uken, var det flere som mente at han hadde avslørt at hans høygravide datter hadde født.

«Hallo, lille barnebarn, det er meg. Hjertet mitt er lykkeligere enn det kan bli. Jeg ønsker deg solen og månen, og håper at du har det bra. Vit at bestefar alltid vil være her», lød teksten i det som skal ha vært en lenger tekst.

Bildet og teksten ble raskt slettet, og ryktene sto ubesvart etter at verken verken faren eller Gigi Hadid valgte å kommentere ryktene.

Fredag formiddag delte imidlertid Gigi Hadid flere bilder i sosiale medier, der hun tilsynelatende avkrefter at det skal ha kommet et nytt familiemedlem.

- Fra rundt 27 uker, skriver hun til bildeserien, som er blitt godt mottatt av fansen.

- Gleder meg ti å se den lille babyen, skriver en, blant annet.

Chrissy Teigen røpet kjønnet

En annen som får mye oppmerksomhet for å kanskje ha sagt litt for mye i sosiale medier, er TV-personligheten og supermodellen Chrissy Teigen (34).

Ifølge People skal Teigen ha klart å forsnakke seg i en video publisert på historiefunksjonen til Instagram, og røpet kjønnet på sin kommende baby.

Det skal hun ha gjort mens hun snakket om komplikasjoner rundt svangerskapet, og refererte til babyen som «han». Hun skal deretter ha tatt seg til munnen, og sagt: «Oops, det var dumt» etter at hun innså hva hun hadde gjort.

- Haha, jeg kan vel like gjerne forteller dere at det er gutt, fortsatte hun.

Kommentarer til denne saken