Tyrese Gibson (42) og «Fast & Furious»-kollega Dwayne «The Rock» Johnson (49) har i flere år ikke vært på talefot etter en konflikt rundt suksessfilmene. Nå ser det imidlertid ut til at de to stjernene har lagt det hele bak seg.

Det avslører Gibson selv under mandagens «The Ellen Degeneres Show» til gjesteprogramleder Tiffany Haddish (41), hvor han var for å promotere den siste «Fast & Furious»-filmen.

42-åringen fortalte at han og Johnson hadde tatt opp kontakten med hverandre nylig, og at de nå prater på telefonen nesten annenhver dag.

– Vi har virkelig blitt venner igjen. Jeg tror vi begge er blitt bedre menn etter alt det som har skjedd, forteller Gibson til Haddish.

Gibson innrømmer at han ikke visste når eller hvordan den første telefonsamtalen mellom dem skulle gå, eller hvem som til slutt tok kontakt med hvem, men at det til slutt bare skjedde.

– Nå har vi hatt rundt 20 samtaler, og akkurat nå har vi en pågående konkurranse om hvem som klarer å legge igjen den lengste beskjeden på telefonsvarer, spøkte Gibson mens han etterlignet Johnson.

Les også: Justin Bieber ga fansen en skjennepreken. Nå går videoen viralt

Konflikt over «spin off»

Den mangeårige spliden mellom de to skuespillerne bunner i en uenighet rundt Johnsons planer om å lage en «spin off»-film med karakteren hans fra «Fast & Furious», som endte med å utsette «Fast & Furious 9».

Gibson slaktet den endelige «spin off»-filmen, «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» i en rekke Instagram-innlegg som i ettertid har blitt slettet. Han truet også med å ikke spille i den niende filmen om Johnson skulle være med i den.

Johnson endte med å lage «spin off»-filmen uansett, men ble ikke å se i den niende filmen. Han uttalte seg om konflikten tilbake i 2018, da han fortalte at han ikke hadde pratet med Gibson etter at han anklaget han for å forsinke «Fast & Furious 9», skriver Female First.

– Nei, vi har ikke snakket i det hele tatt. Hele denne saken med Tyrese er veldig skuffende, fordi jeg har vært venn med han i lang tid, sa han den gang.

Nå ser det imidlertid ut til at konflikten mellom de to har løst seg, og at vennskapet igjen går på skinner mellom de to skuespillerne.

Les også: Stjernene bak «The Devil Wears Prada» kommer med nye avsløringer 15 år etter premieren

Avslører hemmeligheten bak suksessen

En av de andre stjernene i filmen, Vin Diesel (53), kunne i et intervju med Nettavisen forrige uke avsløre hemmeligheten bak suksessen «Fast & Furious», serien som i år fyller 20 år.

Les også: Offentlige beklagelser og innrømmelser via musikk: Disse kjendisene har tilgitt utroskap

Fredag hadde nemlig den niende filmen premiere her til lands, og gjengen bak filmen kunne love at også denne gangen får vi servert noen av tidenes villeste biljakter og halsbrekkende stunts over hele verden.

– Det er ikke mange filmer «alle» bare må se. Men «Fast & Furious» er definitivt noe som appellerer til alle og enhver. Jeg tror mye av forklaringen ligger i at vi jobber beinhardt. Vi tar ikke suksessen for gitt. Allerede for seks år siden begynte vi å planlegge den nye filmen, forteller Diesel.

En av hovedfaktorene for at filmserien er blitt en suksess handler, ifølge Vin Diesel, om at man har tilgang og kan se filmene overalt i verden. Diesel er også overbevist om at handlingen i filmserien kan appellere til hvem som helst på en eller annen måte.

– Det å ha et publikum som går å kjøper billetter til en oppfølger som ikke en gang er laget ennå, etter å ha sett en film, er veldig spesielt og veldig unikt. Det sier mye om hvor investert fansen er til filmserien, sier Diesel til Nettavisen.

Les også: Piers Morgan slakter vergemålet mot Britney Spears