Til en prisantydning på 19.900.000 kroner selger tidligere sjefredaktør i Se og Hør, Ellen Arnstad (55), familiehjemmet i Ullevål hageby sammen med ektemannen Stein Støa (70).

Les også: Marte Bratberg selger leiligheten etter ett år

– Det er litt skummelt. Vi har bodd der i snart 30 år, sier Arnstad til Nettavisen.

Ifølge Finn.no går det 158 kvadratmeter store rekkehuset over tre plan, og er akkurat stort nok til drifte familielivet, mener Arnstad.

Men nå vil hun flytte og starte på et nytt kapittel i livet.

– Føles riktig å ta farvel

Ekteparet kjøpte boligen i 1993, der de har oppdratt de tre barna Joachim, Alexander (20) og Gabrielle (11).

I mai for snart to år siden opplevde familien å miste sin eldste sønn, bare 26 år gammel.

Allerede da Joachim var fem år gammel, fikk Ellen Arnstad og Stein Støa beskjed om at sønnen deres gradvis ville miste alle sanser og fysiske funksjoner, og få et kort liv.

Les også: Ellen Arnstads sønn er død

– Vi har hatt noen fantastiske minner i det huset. Vi flyttet hit da jeg gikk gravid med Joachim, og senere fikk han også en fantastisk oppvekst der som de andre barna våre. Huset vil alltid minne oss om Joachim, som vi vil ta med oss videre. Nå er det tid for å starte et nytt kapittel, sier Arnstad og mener familien ikke trenger like stor plass lenger.

– Det føles riktig å ta farvel med mange gode minner, fortsetter hun.

Flytter til loftsleilighet

Med ønske om å starte et nytt kapittel i livet har ekteparet kjøpt et helt annerledes boligobjekt i storbyen.

Overfor Nettavisen røper Arnstad at familien har kjøpt seg en loftsleilighet på Majorstuen.

Les også: Herman Flesvig avslører flytteplaner

– Ja, vi holder oss til Oslo. Nå bytter vi ut hage og knirkegulv med en ny leilighet, sier hun.

Arnstad kan avsløre at det er en splitter ny loftsleilighet på Majorstuen med takterrasse og utsikt over byen som familien nå flytter til.

– Det er så mye som skjer fremover, og jeg gleder meg til fremtiden. Jeg har startet et rådgivningsselskap sammen med to dyktige partnere, Hilde Lystad og Sylvia Brustad. Og da måtte jo navnet bli Arnstad, Lystad, Brustad. Jeg ser frem til å bidra til å løfte andre ledere parallelt med å rydde et liv gjennom 30 år, sier Arnstad.

Arnstad har i en årrekke hatt flere lederstillinger i norsk media. I mange år var hun sjefredaktør i Se og Hør, og hun har også vært konsernleder i Aller Media.

Tidligere har hun vært tilknyttet bladet Allers, og allerede som 27-åring ble hun redaktør for kvinnemagasinet Henne. I tillegg har Arnstad vært sjefredaktør i KK, samt journalist i Akers Avis, Norsk Ukeblad og Billedbladet NÅ. Hun har også vært styremedlem i Norsk Redaktørforening, og er varamedlem i Pressens Faglige Utvalg (PFU).

I senere år har hun startet opp et nytt rådgivningsselskap sammen med Hilde Lystad og Sylvia Brustad.