Etter at jurystemmene i årets Eurovision-finale ble delt ut var det Storbritannia som ledet over Sverige og Spania, tett etterfulgt av bidraget til Ukraina på en foreløpig fjerdeplass.

Da folkets stemmer kom inn gikk derimot Ukraina raskt til topps på listen.

Les også: Subwoolfer hylles av «Harry Potter»-stjernen

Ukraina fikk hele 439 poeng fra folket, og satte med det Eurovision-rekord i antall folkestemmer. Den tidligere rekorden var på 371 poeng. Totalt endte Ukraina med 631 poeng sammenlagt, mens Storbritannia, som tok andreplassen, fikk 466 poeng da alle stemmene var talt opp.

Det var en tydelig rørt gjeng fra Ukraina som entret scenen etter at seieren var et faktum.

– Takk for all støtten til Ukraina. Denne seieren er til alle ukrainere, jublet frontmann i Kalush Orchestra, Olek Psiuk.

Nedtur for Norge

Etter at jurystemmene var telt opp lå Norge på en 17. plass, og heller ikke da folkets stemmer kom inn gikk Subwoolfer til topps. De ente til slutt med totalt 182 poeng sammenlagt.

Les også: Husker du disse Eurovision-skandalene?

Etter at alle stemmene kom inn endte Norge og Subwoolfer på en tiendeplass.

Heller ikke norske Amanda Tenfjord, som representerte Hellas, nådde helt til topps i konkurransen. Hun fikk mange tolvpoengere av juryen, men slo ikke helt an hos folket. Hun endte til slutt på en åttendeplass, mens Tsjekkia - som også hadde nordmenn på scenen - endte langt ned, på 22. plass.