Se den intense kokkekampen her:

Nok en tøff uke på «Camp Kulinaris» går mot slutten og i onsdagens episode er det Anna Rasmussen som til slutt må reise hjem fra Portør etter en duell med Benedicte Adrian.

Latterkrampe og kjærlighetssorg

Fethisha Williams og Rasmussen ble gode venner inne på «Camp Kulinaris».

- Det å se Anna ryke i dag er en blanding av kjærlighetssorg og latterkrampe, sier Williams i episoden som går på Viaplay onsdag.

Hun forteller videre at de har fått mye intern humor i løpet av den korte tiden de har vært sammen.

- Hun er virkelig en solstråle. Jeg gleder meg til alle får sett henne i denne settingen, jeg trodde hun var så kjedelig. Jeg trodde hun var den kjedeligste «bitchen» i verden, men så viser hun seg å bli en av mine nærmeste. Jeg gleder meg til å se henne igjen, forteller Williams.

Les også: Raser mot produksjonen etter syre-sjokk på «Camp kulinaris»: – Ikke holdbart

I lærlingkampen skal alle deltakerne utenom Fetisha Williams og Hasse Hope, som vant ukens utfordring, kjempe om å slippe kokkekamp. Denne gangen skulle de fylle opp en bolle med eggehvite til den veier en kilo.

De to siste som fikk til dette måtte møtes i kokkekamp. Etter en intens kamp står Benedicte Adrian og Anna Rasmussen igjen, og måtte derfor kjempe om den siste plassen.

Les også: Helt uventet trekker hun seg fra konkurransen

Den jevne kokkekampen går ut på å steke and med tilbehør. De to duellantene gjør marginale forskjeller og det blir vanskelig for kokk og programleder og dommer Kjartan Skjelde å velge en som må reise hjem.

Etter litt frem og tilbake ender han opp med å velge Anna Rasmussen.

«Close race»

Benedicte kaller kampen for et «close race». Det er nemlig ikke store forskjellen mellom de to rettene. Kjøttstykket til Anna er litt tjukt og Skjelde omtaler det som et «raust kjøttstykke».

- Jeg tenkte du var sulten, ler Rasmussen.

Les også: Ny deltager inn på «Camp Kulinaris» - Min største svakhet er å lage mat

Videre får hun spørsmål fra Skjelde om hun selv syntes sausen hun hadde lagd var god. Han virker litt sinna og situasjonen er veldig anspent.

- Ja, ler Rasmussen.

Hun forteller at hun ble livredd - før han sier at sausen var fantastisk og utrolig god.

Skjelde fortsetter med å fortelle at det er vanskelig å kåre en vinner. På et punkt virker det til og med som om han heller mot at Rasmussen skal få bli. Vinneren ble altså til slutt Benedicte Adrian og Anna Rasmussen må reise hjem.

- Jeg greide det. Jeg greide det faktisk! Jeg er med videre. Jeg er bare så letta, og jeg er jo selvfølgelig kjempe glad, jubler Adrian.