«Hjem til jul» ble en umiddelbar suksess da den ble sluppet på strømmetjenesten Netflix i 2019.

Serien følger single Johanne som har sett seg lei av de konstante kommentarene om sivilstatusen sin, og dermed legger ut på en 24-dagers innholdsrik jakt etter en kjæreste som hun kan ta med seg hjem til familien for julefeiring.

Les også: «Hjem til jul»-stjernen Felix Sandman fikk sjokk da han leste overskriften om seg selv

Ida Elise Broch (35) spiller hovedrollen, og har tidligere fortalt overfor Nettavisen at hun ble overrasket over den elleville responsen på TV-serien.

Fortsatt har «Hjem til jul» en helt spesiell plass i 35-åringens hjerte. Da Nettavisen møtte henne i forbindelse med Viaplay-serien «Fenris» tidligere i år kunne hun fortelle at hun, i likhet med fansen, drømmer om en sesong tre av Netflix-suksessen. Og hun går hardt inn for at dette skal skje.

– Jeg har veldig lyst på en sesong til. Jeg jobber for det hver dag, og jeg kommer ikke til å gi meg, sier hun.

Så på sexscenene med svigermor

Også svenske Felix Sandman (24), som spiller Jonas i «Hjem til jul», er åpen for en sesong til.

– «Hjem til jul» var veldig kult å få være med på, og den ble så godt tatt imot av fans over hele verden. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk være med på det, sier 24-åringen til Nettavisen i forbindelse med storfilmen «Last Light» – der han for øvrig sikret seg sin aller første, internasjonale rolle.

– Jeg blir mer enn gjerne med igjen, legger skuespilleren til.

Sandman ble for øvrig en av de virkelig store snakkisene etter sesong én av serien. Karakterene Jonas og Johanne har nemlig flere lange sexscener, og overfor Nettavisen kan den svenske skuespilleren fortelle at han fortsatt opplever at scenene blir et tema blant venner og bekjente og i intervjuer.

Les også: Erlend Elias fikk skrekkbeskjed hos legen: – Sa at jeg kanskje hadde to år igjen

– Det prates ofte om, ler han, og forteller at han selv hadde en noe pinlig opplevelse da han så dem selv for første gang:

– Jeg var jo så dum og så på dem med kjæresten min og moren hennes. Jeg hadde ikke engang tenkt at sexscenene var med, så jeg så på dem med svigermor. Og jeg ble så flau.

I dag ler han imidlertid av det hele.

– Heldigvis kan man spole hvis det blir for rart. Men det er jo veldig morsomme scener, sier han lattermildt.

– Man vet aldri

Som nevnt ble «Hjem til jul» umiddelbart en suksess, og Broch kunne før sesong to hadde premiere fortelle til Nettavisen at hun har fått meldinger fra fans verden rundt.

– Jeg er veldig overrasket over hvor mange som kontakter meg. Før serien var jeg ikke på sosiale medier. Interessen ble så stor at noen faktisk opprettet en falsk profil på Instagram, så jeg ble nødt til å lage min egen profil der, sa hun i 2021.

Se hele intervjuet i videoen under:

Men til tross for den enorme suksessen og den store fanskaren, ble det altså ingen sesong tre av «Hjem til jul».

Creative director i The Oslo Company, Trond Kvernstrøm, har tidligere sagt til TV 2 at de følte de klarte å lande slutten så fint at det ikke var en naturlig videreutvikling av historien. Og av den grunn ga de seg på topp etter sesong to.

Ifølge Kvernstrøm er det usannsynlig at det kommer en sesong tre, men han etterlater døra litt på gløtt. Til TV 2 sier han følgende på spørsmål om det finnes noen muligheter:

– I utgangspunktet så er det usannsynlig, men man vet aldri.