Etter hele åtte år skal skuespiller-paret Vanessa Hudgens og Austin Butler ha gått hver til sitt, ifølge flere amerikanske medier.

Paret møttes allerede på den tiden Vanessa ble verdenskjent for sin hovedrolle i «High School Musical». De ble imidlertid ikke kjærester før i 2011, Vanessa ble som kjent sammen med medskuespilleren sin Zac Efron. De to var et par fram til 2010.

Austin, som var med i suksessfilmen «Once Upon A Time... in Hollywood» i fjor, har nylig begynt å filme sin rolle som kongen av rock 'n' roll, i Baz Luhrmanns film om Elvis Presley.

Det ser ikke ut til at Vanessa ligger på latsiden heller, for hun ble nylig fotografert på en romantisk date med Los Angeles Lakers-spilleren Kyle Kuzma.

Les også: Pia Haraldsen måtte forlate «Camp Kulinaris»: – Håper jeg får mange datingforespørsler

Deler sexy bilder etter bruddet

Etter det angivelige bruddet mellom Vanessa og Austin har også flere merket seg at Vanessa den siste tiden har har trappet opp frekvensen av sexy bilder på sin Instagram betraktelig.

Det er verdt å nevne at de tidligere paret fortsatt følger hverandre, så kanskje er dette et lite stikk til eksen.

Bildene er som regel merket med en ny type hashtag, for bytter stadig ut den velkjente hashtaggen «throwback thursday» med en ny variant – «thirsty thursday».

Begrepet «tørstetorsdag», som må sies å være en litt mindre sexy oversettelse, var originalt ment å være en referanse til en alkoholfylt torsdag, men om det er den type tørste Hudgens refererer til er mer usikkert.

Denne uken har Vanessa vært i det våte element. Bildene hun deler tre bilder av seg selv ved et svømmebasseng, mens hun poserer i en sort, skimrende badedrakt.

Selv mener hun dog at hun ikke har så mange bilder som er sexy, og hinter til at hun er i ferd med å gå tom for dem.

– Dere, haha, jeg har ikke egentlig så mange bilder som kvalifiserer, så er ikke sikker på hvor lenge dette vil vare, men for nå sees vi, sier Vanessa og legger til en emoji av en katt som ler.

Les også: Her går han i bakken når han får vite hvor mye Rolex-klokken hans er verdt

Tatoverte brystet

Det er faktisk ikke måte på hvor engasjert Vanessa har blitt i å dele pikante bilder, med både små badedrakter og sidepupp som er ingrediensene i «thirsty thursday»-blinkskuddene.

Etter bruddet har hun også anskaffet seg en ny tatovering.

Det var en solsikke-tatovering hun nylig tok ved tatoveringsstudioet «Bang bang» i New York, som er kjent for å tatovere kjendiser som blant annet Rihanna.

Ikke tilfeldig er det blomstermotiver som er spesialiteten til den koreanske tatovøren «Dragon» som har satt varig merke rett ved skuespillerinnens pupp.