Moteikon og podkaster Vanessa Rudjord (45) avslørte en absurd hendelse som kostet henne dyrt på nyttårsfeiringen sin på Maldivene i år.

I forrige ukes episode av podkasten «Synnøve og Vanessa», diskuterer podkast-duoen om tidligere erfaringer med store kjendiser de gjerne skulle blitt kjent med. Under samtalen avslører Rudjord hvordan hun valgte å gå frem da hun satt ved nabobordet til en kjent rockestjerne.

Stjernespekket nyttårsmiddag

Moteikonet forteller at det var gitarist og sanger Noel Gallagher fra det kjente rockebandet Oasis, som havnet på bordet ved siden av henne og forloveden Jonas Forsang (41) og den fem år gamle sønnen deres under nyttårsmiddagen.

Les også: Vanessa Rudjord og Jonas Forsang Moksnes er forlovet

Det var ikke bare Oasis-gitaristen som satt seg til bords samme sted den kvelden, for to av skuespillerne fra dramaserien «Downton Abbey» var også å se i lokalet, forteller Rudjord i podkasten.

Men det var derimot rockestjerna Rudjords oppmerksomhet vendte seg mot. Hun forteller videre at hun og forloveden tilbrakte mye tid på å diskutere hvordan de skulle gå frem for å bli kjent med han.

– Skal vi sende bort en champagne? Nei, det er sykt harry, liksom. Han får jo alt mulig sendt bort, han bryr seg ikke om det, sier Rudjord da hun forsøker å gjenskape den morsomme hendelsen.

Etter mye frem og tilbake foreslår forloveden til Rudjord at de kan sende en av de dyreste champagne-flaskene de har i restauranten for å imponere rockestjernen, men en flaske til 12.000 kroner er ikke verdt det for 45-åringen.

– Nei, så mye har jeg ikke lyst til å bli kjent med han, kjenner jeg. Jeg har mye heller lyst på en ny lampe på kjøkkenet, faktisk, enn at han skal få den champagne-flaska. Det er for dyrt, og det er det ikke verdt, svarer hun til kjærestens forslag, gjenforteller hun.

Punget ut

Til tross for ønske om ny kjøkkenlampe bestemmer Rudjord og kjæresten til slutt for å sende den dyre champagnen bort til Gallagher. De ber servitøren takke han for alle de gode sangene han har laget, men uten å avsløre hvem den 12.000 kroner dyre flasken kommer fra.

Ifølge Rudjord spanderte paret en flaske på seg selv i tillegg, slik at rockestjerna kunne sammenligne hvem andre i restauranten som drakk av tilsvarende bobler, og på den måten kanskje forstod at flasken kom fra det norske paret.

To minutter senere har Rudjord og kjæresten punget ut 24.000 kroner i håp om å få snakke med rockestjerna. Da flasken ankommer bordet til Gallagher ser han seg raskt rundt i rommet, ifølge Rudjord, for å lete etter avsenderen av den dyre champagnen.

Vanessa Rudjord har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser

Videre forteller Rudjord at rockestjerna beordrer familien opp av bordet for å hilse på de generøse gjestene som spanderte den dyre champagnen på dem, og kommer smilende i retning bordet hun og familien sitter ved.

Men Gallagher-familien var imidlertid på vei til et annet bord enn det Rudjord først antydet. De passerer bordet deres og fortsatte videre til bordet der skuespillerne fra «Downton Abbey» satt.

– De tenker jo: Hvem kan ha gitt oss en Dom Perignon? Hvem har råd til en flaske til 12.000 kroner? Jo, selvfølgelig kokken og hu fra «Downton Abbey». Hele familien går bort og hilser, og da kjenner jeg at slaget er tapt, forteller hun skuffet.

Nederlaget tappet lufta ut av ballongen, ifølge Rudjord, og hun beskriver slutten på historien som svært sørgelig der de rundet av kvelden samtidig som Gallagher-familien stod hånd i hånd med «Downton Abbey»-skuespillerne og sang «Happy New Year».

Avslørte frieri på podkast

I 2019 avslørte Rudjord på podkasten sin at hun hadde forlovet seg med Forsang. Paret var på ferie da Rudjord la et gullkjede på bordet, som hun hadde kjøpt til Forsang.

Paret har vært sammen i ti år og deler en fem år gammel sønn, Harley.

I podkasten har Rudjord flere ganger uttalt at hennes forhold til Forsang er det lengste hun noensinne har vært i, og at hun opplever å bli forelsket i ham igjen og igjen.

Les også: Gallagher-brødrenes årelange feide er langt fra over: – Din miserable dritt