Det sto om heder og ære, men også en halv million kroner da finalen i årets første sesong av «Paradise Hotel» rullet over skjermen denne uken.

Der sto det mellom Ida Johansen Aaserud og Axel Kleivane på den ene siden, og Karl Fredrik Førli og Yasmine San Miguel Moussaoui på den andre.

Etter den nervepirrende finalen i Paradise Hotel var det Yasmine og Karl som sto seirende igjen til slutt. Likevel er det Yasmine som skal motta hele premiepotten på 500.000 kroner etter å ha sluppet kula.

Likevel er det ikke sånn at hun skal beholde alle pengene selv. 21-åringen har nemlig lovet å fordele en sum på 25.000 hver til juryen, og en sum på 187.000 kroner til partner og med-vinner Karl Fredrik Førli.

Les også: SKAM-stjerne deltar i høstsesongen av «Paradise Hotel»

Problemet er bare at pengene er helt ute av syne foreløpig.

Produksjonen av årets første «Paradise»-sesong pakket sammen allerede i månedsskiftet januar/februar 2020, men til tross for at Yasmine og Karl har måttet holde på vinnerhemmeligheten helt frem til slutten av mai, har de ikke sett snurten av pengepremien.

– Du, de pengene har vi ikke fått ennå, avslører Yasmine i en spesialepisode av Nettavisen-podkasten «SCHENDIS» denne uken.

Der er Paradise-vinnerne Yasmine og Karl gjester sammen med Pernille Gangås fra «Ex On The Beach», og åpner opp om forvirringen rundt pengene.

– TV3 har ikke spurt om kontonummeret mitt engang, fortsetter hun.

– Det er kjemperart, jeg skjønner det ikke. Hva faen, ler Karl.

Hør hva TV3 svarer på pengespørsmålet - og hør Yasmine og Karls reaksjon i podkasten. Episoden kan du høre overalt der du hører podkast, eller i spilleren under.

Følg «SCHENDIS» på Instagram: @schendispod