Denne uken ble en Mercedes-Benz CLS lagt ut til salgs på Finn, og det er ikke hvem som helst som selger doningen. Det er nemlig TV-mediumet Lilli Bendriss (76) og nå kan du bli den heldige nye eieren.

Men frykt ikke – det spøker ikke i bilen.

Sammen med bilde av seg selv i den svarte Mercedesen, byr 76-åringen på en dose humor i annonsen. Hun garanterer nemlig at bilens nye eier ikke vil bli plaget av spøkelser:

«Denne bilen selges helt garantert fri for spøkelser», forsikrer Bendriss i annonsebeskrivelsen.

Spøker med spøkelser

Da Bendriss skrev Finn-annonsen var hun fast bestemt på å gi den et personlig preg, i tillegg til at det skulle være åpenlyst at annonsen tilhører hele Norges Lilli Bendriss.

Hun delte også annonsen med sine 60.000 følgere på Instagram, og innlegget har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier. Mye av grunnen til det er den humoristiske annonsebeskrivelsen til Bendriss.

Den selverklærte klarsynte Bendriss er kjent fra programmet «Åndenes makt», og derfor kunne hun ikke dy seg med å gi en forsikring om en «spøkelsesfri» Mercedes.

– Jeg tenkte: «Why not?», sier hun til Nettavisen.

– Hvis det gir folk et lite smil om munnen eller litt latter, så er det bare bra. Vi må lage litt moro der man kan, fortsetter hun.

Les også: Lilli Bendriss etter TV-program: – Jeg dummet meg ut så enormt

Ifølge 76-åringen tar hun seg selv lite høytidelig, og ville vise fram litt av vestlandshumoren sin gjennom bilannonsen.

– De som har sett meg i TV-programmer vet at jeg byr på meg selv og tar ikke ting så høytidelig. Jeg ville lage en gøyal annonse som skiller seg ut og som på en måte representerer meg, sier Bendriss.

– Mange underbyr

Den unike Finn-annonsen har fått mye respons, ifølge Bendriss. Hun mener det hjelper å inkludere sitt eget ansikt, men hun avkrefter at det er et salgstriks.

Mercedesen har vært i TV-profilens eie i litt over tre år, men selger den nå som hun går over til elbil. Bendriss er derimot ikke villig til å la doningen gå til en hver pris.

Les også: Frir til kjæresten hver kveld: – Skjer som regel etter sex

Bendriss krever nesten 800.000 kroner for Mercedesen, nærmere sagt 799.934 kroner. Selv om Bendriss får sin splitter nye elbil denne uken, har hun ikke noe hastverk med å få solgt unna den svarte Mercedesen.

TV-profilen mener prisen er mer enn rettferdig, ettersom hun betalte 1,2 millioner kroner for tre år siden.

– Det er mange som underbyr. Jeg trenger ikke å selge bilen den første uka, jeg selger den for hva den er verdt, sier 76-åringen.