Natt til mandag norsk tid gikk den årlige Oscar-utdelingen av stabelen.

I kjent stil går sjeldent utdelingen stille for seg, og de fleste vil nok huske fjorårets store snakkis da Will Smith klasket til Oscar-verten Chris Rock, på live-TV foran en hel verden. Årets Oscar-vert, Jimmy Kimmel, kunne ikke la vær og kom med et stikk til Smith fra scenen.

Få oversikt over nattens Oscar-vinnere her!

Men etter den gjeve prisutdelingen er natten fremdeles ung på USAs vestkyst.

I tradisjon tro holder det verdenskjente magasinet Vanity Fair sin egen Oscar-fest etter utdelingen, der alt som kan krype og gå av hollywoodstjerner er på plass.

Lite kjole, mye hud

Til tross for at det er en svært eksklusiv etterfest, er det i forkant duket for kveldens andre stjernespekket rød løper. Hit er det ikke bare de Oscar-nominerte som tar turen, men alle stjernene i Hollywood.

En av dem som allerede har stjålet mye av oppmerksomheten for sitt vågale antrekk er skuespiller og supermodell Hunter Schafer (24).

I ført kun en «fjær» over brystvortene med et silkeskjørt, stjal hun oppmerksomheten til fotografene – tett etterfulgt av Tessa Thompson som kun hadde to roser over brystet.

Det var som nevnt ikke bare skuespillere og superstjerner som ankom den røpe løperen natt til mandag. Milliardær og gründer Jeff Bezos dukket også opp på den prestisjetunge etterfesten sammen med kjæresten Lauren Sanchez.

Norske kjendiser på plass i Hollywood

Det var derimot ikke bare Hollywoods elite kjendiser som deltok på den årlige etterfesten. Av norske kjendiser som var på plass, var blant annet Astrid S innenfor dørene på den eksklusive festen.

Også den norske skuespilleren Sigrid Husjord deltok på Vanity Fair etterfesten. Hun var også den eneste norske skuespilleren nominert til en Oscar pris. Husjord spiller i den nominerte norske kortfilmen «Nattrikken».

Den britiske supermodellen Naomi Campbell (52) vakte også oppsikt på den stjernespekkede røde løperen. Hun hadde på seg en kjole i helhvitt med detaljer som både kan minnes om baderomsfliser og skjell fra havet.

Se flere ville antrekk nedover i saken:

Migos-rapper, Offset (31), hvis egentlig navn Kiari Kendrell Cephus, fikk også mye oppmerksomhet for sitt valg av antrekk. Rapperen ankom den røde løperen med en maske dekket med diamanter.