Med tittelen «Vendela. Alt jeg ikke har fortalt», er det nok mange nordmenn som forventer å få servert flere av Vendela Kirseboms dypeste hemmeligheter når de åpner boka som kommer i salg lørdag.

Men ifølge Dagbladets bokanmelder, Cathrine Krøger, vil mange bli skuffet over at det aller meste allerede er fortalt.

- Fantastisk herlig

Lørdag er Kirsebom portrettert i Dagbladet Magasinet, hvor hun hovedsakelig snakker om det «alle» helst vil høre om, nemlig forholdet til Petter Pilgaard. Paret, som møttes da de begge deltok på kjendisversjonen av «Farmen» på TV 2, har utvilsomt vært et hett tema i pressen i år.

Kirsebom oppdaget først at hun hadde følelser for Pilgaard inne på gården, men sier hun ikke hadde tenkt å gjøre noe med det.

- Det var helt uventet og fantastisk herlig å merke at jeg hadde følelser for ham. Samtidig var jeg helt sikker på at han ikke hadde det på samme måte. Og jeg hadde faktisk ikke lyst til å finne ut av det heller. Jeg bestemte meg for å nyte forelskelsen i stillhet, sier Kirsebom til Dagbladet.

- Helt riktig

Men en telefonsamtale med Pilgaard på utsiden av «Farmen», skulle forandre alt. Hun innrømmet at hun ville blitt forelsket i ham hvis hun hadde vært yngre, hvorpå Pilgaard svarte at «alder har vel ikke noe å si».

Det var starten på forholdet. Kirsebom, som tidligere har vært gift og har to barn med Olaf Thommessen, har fått tilbake troen på kjærligheten.

- Jeg føler at dette er helt riktig. Du vet hvordan det kan være i starten av et forhold, at det kan være vanskelig å se for seg hvordan det skal bli i jula eller neste sommer? Sånn er det ikke med meg og Petter. Det er lett. Det er oss to, liksom.