Det melder TV2.

- Jeg har lagt på meg litt, men jeg er ikke gravid. Det er det som er greia, sier Kirsebom til TV2.

Selv synes Kirsebom det er ganske morsomt at folk tror hun er gravid, men innrømmer at hun tenkte at hun må begynne å trene igjen da hun hørte ryktene. Det er de typiske kjærestekiloene som skal ha skylda for vektøkningen, sier Kirsebom.

PR-stunt

Det har versert flere rykter om paret etter det ble kjent at de er kjærester. Mange trodde først at forholdet kun var et PR-stunt etter at de to var med på Farmen Kjendis i 2016, men kjæresteparet har faktisk vært sammen i flere år.

I juni 2017 offentliggjorde de at de var blitt kjærester.

Til KK avslørte Kirsebom hvorfor de to ventet de med å avsløre kjærsteforholdet:

– Vi måtte vente. Vi var jo nødt til å kjenne på våre egne følelser først, være helt sikre. Det har gått fort i svingene i det siste, vi har mye å gjøre begge to, så å finne ro til å la dette utvikle seg har ikke vært lett. Det involverer jo ikke bare oss, men de rundt oss også, sier hun og påpeker at forhold er sårbare i begynnelsen, og at det kan være vanskelig å ha offentlighetens søkelys på det, sa hun den gangen.

Blir samboere

I mars i år ble det kjent at paret flytter sammen og blir samboere.

- Vendela er den eneste som har vist meg hvor godt det er å elske noen, og forholdet vårt blir bare sterkere og sterkere for hver dag som går. Det er et eller annet hun gjør med meg, som jeg ikke trodde bodde i meg, sa Pilgaard i en pressemelding etter at de offentliggjorde at de blir samboere.

Å flytte sammen er et stort steg for paret.

- Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen, sa Kirsebom i pressemeldingen fra TV2.