RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIL IKKE DEFINERE FORHOLDET TIL PETTER: Vendela Kirsebom ønsker fremdeles ikke å definere forholdet til den mye yngre Petter Pilgaard.
VIL IKKE DEFINERE FORHOLDET TIL PETTER: Vendela Kirsebom ønsker fremdeles ikke å definere forholdet til den mye yngre Petter Pilgaard. Foto: Tommy Brakstad (Mediehuset Nettavisen)

Gullruten: Vendela kom uten Petter på rød løper

Sist oppdatert:
Vendela Kirsebom ville ikke definere forholdet til Petter Pilgaard under vorspielet til Gullruten på fredag. De kom heller ikke sammen på den røde løperen.

BERGEN (Nettavisen): Nettavisen tok en prat med Vendela Kirsebom på den røde løperen til Gullruten fredag. Der kom hun uten Petter Pilgaard.

– Jeg kommer ikke til å si så mye mer enn det vi allerede har sagt, og det er at vi er ekstremt gode venner. Vi koser oss masse sammen og har det veldig fint, sier Kirsebom til Nettavisen.

(Saken fortsetter under videoen)


– Er du singel?

– Det vet jeg ikke ...

– Men du kommer uten Petter (Pilgaard) til Gullruten?

RØD LØPER: Vendela Kirsebom sammen med Gaute Grøtta Grav.

– Petter er faktisk allerede inne, han skal dele ut pris. Vi kom jo en hel gjeng, vi er jo en familie og hele gjengen er samlet. De som er inne og skal dele ut pris er der og vi andre har hatt vorspiel og kost oss.

– Du vet vel om du er singel?

– Nei, man får vente og se, da. Jeg tenker ikke å si så mye mer, avslutter den tidligere supermodellen og smiler bredt.

Farmen kjendis-deltakerne Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) har skapt overskrifter, og spekulasjoner i hele Norge etter at de ble avbildet sammen på forsiden av flere Se og Hør-utgaver i april.

RØD LØPER UTEN VENDELA: Petter Pilgaard på den røde løperen uten Vendela Kirsebom før Gullruten 2017 i Grieghallen.

Den store snakkisen har vært om den tidligere supermodellen Kirsebom og festløven Pilgaard er et par. PR-eksperter har også uttalt at Kirsebom og Pilgaard kan tjene store summer på spekulasjonene og kjendisstatusen sin. Kirsebom har også snakket ut om hvordan hun opplever kjæresteryktene.

Sammen i offentligheten

Rykter i alt fra sportsmiljøer, internt i Farmen kjendis-gjengen og på Gullruten har ryktene svirret om at de er, eller er i ferd med å bli, et par.

Den tidligere supermodellen Kirsebom har uttalt at hun fortsatt er singel, men at hun og festløven Pilgaard «er gode venner». Pilgaard skal ha uttalt til Se og Hør «at han er forelsket».

Paret har vist seg sammen i offentlige sammenhenger, men aldri offentlig verken kysset eller vist andre kjærtegn overfor hverandre.

Har du sett denne populære videoen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere

Mest lest