RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GODE VENNER: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom var deltakere i Farmen kjendis 2017. Siden har de fått mye godord fra TV-seerne som liker at de har blitt så gode venner.
GODE VENNER: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom var deltakere i Farmen kjendis 2017. Siden har de fått mye godord fra TV-seerne som liker at de har blitt så gode venner. Foto: TV 2

Vendela snakker ut om romanseryktene

Sist oppdatert:
– Jeg føler at jeg svever litt på hele Norges befolkning som sier så snille og hyggelige ting, sier Vendela Kirsebom til TV 2.

 - Petter Pilgaard gjorde uutslettelig inntrykk på meg, sa Vendela Kirsebom til Nettavisen da hun røk ut av Farmen Kjendis i vinter.

Etter den tid begynte ryktene om at Petter og Vendela hadde funnet mer enn vennskap å svirre. Og etter at de opptrådte i en litt tvetydig reportasje i Se og Hør, kom det tydelig frem at Norge elsker det nye «paret».

Men om de to faktisk er et par, vet bare de to. Jeg elsker Petter, sa Vendela nylig til P4.

Samtidig har de to gjort det klart at de ikke helt definerer forholdet sitt. Overfor God Kveld, Norge, går Venedela litt lenger:

- Hahaha! Om jeg fortsatt er singel? Ja, jeg er vel fortsatt singel, sier Vendela. 


Fått med deg denne videoen? Fotografen fjernet mobilen fra bildene, resultatet er slående:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere