Tidligere i høst gjorde en av tidenes mest suksessrike amerikanske TV-serier, «Sex and the City», comeback på TV-skjermene med oppfølgerserien «And Just Like That».

Etter 11 år fikk fansen endelig et gjensyn med de ikoniske karakterene, Carrie, Charlotte, Miranda og selvsagt Mr. Big spilt av skuespilleren Chris Noth (67).

Les også: Barack Obama avslører norsk favoritt

Noth, gjorde imidlertid et kort besøk på skjermen i den første episoden av oppfølgeren, men skulle etter TV Line å dømme visstnok vende tilbake igjen til sesongavslutningen.

Nå ser det derimot ut til at den planen er lagt på is. De siste årene har Noth stått i hardt vær etter at fire kvinner stod frem og anklaget skuespilleren for å tidligere ha seksuelt trakassert dem, og flere mener at Noth sin opptreden visstnok skal ha blitt klippet ut av den populære oppfølgerserien som følge av det.

Klippes ut av serien

Ifølge People har HBO Max nå valgt å fjerne 67-åringens scene fra den siste episoden.

HBO Max har derimot ikke valgt å kommentere årsaken til hvorfor scenen skal ha blitt klippet ut, men strømmetjenesten er ikke alene om å ta hastede avgjørelser rundt Noth sin opptreden.

«And Just Like That» er visstnok ikke den eneste TV-produksjonen som droppet 67-åringen etter anklagene. Ifølge Page Six og New York Post har flere store prosjekter valgt å sparke Noth. Deriblant den amerikanske TV-serien «The Equalizer» hvor skuespilleren hadde en sentral rolle. Også en reklame for fitnessvaremerket Peloton, som Noth frontet, ble trukket samme dag anklagene kom.

I en uttalelse til Daily Mail fortalte Peloton at anklagelser om overgrep må bli tatt på alvor og at de derfor har trukket kampanjen, mens de i mellomtiden prøver å få mer informasjon om saken.

Bekymret

Ifølge Page Six, skal venner og bekjente av Noth være svært bekymret for skuespilleren. Spesielt for hans store alkoholinntak som de hevder kommer av overgrepsanklagene.

En bekjent av Noth skal ha fortalt kjendisnettstedet at vennene hans ønsker at skuespilleren får hjelp.

– Chris føler helt ærlig at livet hans er over. Jeg tror at drikking har spilt en stor rolle når det kommer til problemene hans. Alt har krevd sitt. Vennene hans skulle ønske at han fikk hjelp, forteller en kilde til nettstedet.

Nekter for anklagene

Det var først to kvinner som sto fram om overgrepene i The Hollywood Reporter, og saken gjorde at også en tredje kvinne valgte å stå fram gjennom Daily Beast.

En fjerde kvinne stod til slutt også frem på lille julaften under en pressekonferanse og anklaget 67-åringen for å ha forgrepet seg seksuelt på henne.

Les også: Overgrepsanklagene hagler mot «Sex og singelliv»-stjerne Chris Noth: − Han siklet over hele meg

Noth, som har vært gift siden 2012, avviste anklagene i en uttalelse til USA Today og har nektet for overgrepene. Noth hevder hendelsene skjedde med samtykke fra begge parter.

– Anklagene mot meg av personer jeg møtte for mange år siden er falske. Disse historiene kunne vært 30 år eller 30 dager gamle – men nei betyr alltid nei – og det er en linje jeg ikke har krysset. Hendelsene var med samtykke, sier han, og legger til at det er vanskelig å ikke sette spørsmålstegn ved tidspunktet for anklagene, fortalte han etter at de to første kvinnene stod frem.

Trekker seg unna rampelyset

Ifølge Page Six har Noth valgt å holde seg unna rampelyset for en stund etter at en fjerde kvinnen stod frem på lille julaften og anklaget skuespilleren. En kilde skal ha opplyst om at 67-åringen trenger tid for seg selv.

– Chris har ikke noe annet valg enn å trekke seg langt unna rampelyset for en god stund og forsøke å rehabilitere seg selv, fortalte kilden.

Les også: Vanessa Rudjord brukte 24.000 kroner for å møte rockestjerne. Så skjedde det uventede