Hør hvordan det gikk da Bettina Buchanan skulle møte foreldrene til Johannes Magnussen for første gang i videoen under:

Årets sesong av «Ex on the Beach - Afterski» har bydd på alt fra toppstemning og intriger til sex og kjærlighet. Flere av deltakerne har funnet tonen med hverandre, og to av de er Johannes Magnussen (25) og Bettina Buchanan (25).

- Det beste for min del med oppholdet har vært å møte Bettina, det er den fineste opplevelsen jeg har tatt med meg hjem, forteller en smilende Magnussen til Nettavisen.

Les også: Vill trekant ble ikke vist på tv: - Vi lå i en crazy 69-stilling

Selv om de to enn så lenge ikke vil kalle seg kjærester, men «eksklusive», tyder alt på at de to turtelduene har det like bra, om ikke bedre, etter oppholdet i Hemsedal.

- Jeg er veldig glad i Bettina. Hun er jo gæren samtidig som hun er oppegående. Også er hun en av de snilleste personene jeg har møtt, og en utrolig flott jente.

Vennskap ble til kjærlighet

De to kjente hverandre godt fra før etter at begge deltok i samme sesong av «Paradise Hotel» i fjor. At forholdet skulle utvikle seg til noe mer enn vennskap kom imidlertid som en overraskelse på både dem selv og deres felles venner.

- Vi har alltid kommet godt overens helt siden jeg møtte henne i Mexico, men det har på ingen måte vært i nærheten av noe mer enn venner. Jeg så den ikke komme i det hele tatt.

- Etter en uke i villaen endret plutselig alt seg, det er veldig rart hele greia, sier Magnussen.

Les også: Nok et trekantdrama i «Ex on the beach - Afterski»-villaen: Innrømmer å ha utnyttet eksen

Etter at de nå har vært sammen i to forskjellige programmer har også deres felles venner undret seg over det nye paret.

- Vennene våre skjønner heller ingenting. Men man sier jo at motsetninger tiltrekker hverandre. Hun er jo kanskje pluss og jeg er minus, men vi klikker på mange plan.

- Mamma er veldig fornøyd

Selv om seerne fikk være noe vitne til at følelsene for hverandre ble sterkere for hver dag, har ikke de intime scenene mellom de to fått mye oppmerksomhet på skjermen.

Både deltakere selv, og seerne har reagert på at mye av årets sexscener har blitt klippet bort, og at det er relasjonen mellom deltakerne som har stått i fokus. Magnussen selv hadde ikke hatt noe i mot om de var mer grafiske, men en helt spesiell person er veldig fornøyd med at programmet ble klippet som det gjorde.

- Jeg har en veldig fornøyd mor som syntes det var helt greit, så da er jeg fornøyd. Men de sekundene de viste av meg i senga der hadde blitt klippet veldig bra, så en stor tommel opp til produksjonen der.

- Selv skulle jeg ikke ha sex på tv, men det gikk jo en uke så hadde jeg sex både en, to og tre ganger. Men når jeg først har gjort det så tenker jeg det er ingen grunn til at jeg ikke skulle gjort det. Alle har sex!

Buchanan er for tiden i Sverige, og det har ikke lykkes Nettavisen å få tak i henne for en kommentar.