I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det er ingen tvil om at tidligere fotballspiller David Beckham (46) holder seg godt, selv etter at fotballkarrieren tok slutt i 2013.

I 2015 ble han kåret til verdens mest sexy mann av magasinet People, og det er lite som tilsier at han ikke skulle ha kunnet stikke av med seieren i 2021 også.

Les også: En hel verden fulgte med på Kennedy-sønnens kjærlighetsliv. Så gikk alt galt

Så om det har vært en drøm å skule få se den veltrente, tatoverte firebarnsfaren halvnaken i et badebasseng mens han soler seg, da vil Victoria Beckhams (47) siste innlegg på Instagram falle i smak.

Fansen jubler

Søndag bestemte nemlig Spice Girls-stjernen seg for å ønske fansen en god søndag og dele en liten sniktitt av ektemannens stump i et innlegg delt på Instagram.

«God søndag, bare hyggelig» skriver hun til bildet av den uvitende ektemannen som kun er iført en bokser plassert lang ned på skinka.

At bildet faller i god jord hos fansen er det ingen tvil om, og i kommentarfeltet er det flere som takker Beckham for hennes frekke påfunn.

«Dette er det høyeste nivået av gavmildhet jeg noen gang har sett», lyder en av kommentarene.

«På vegne av alle, overalt: tusen takk!» skriver en annen.

Flere av kommentarene uttrykker de samme følelsene, men enn så lenge har ikke David Beckham selv kommentert konas snikbilde.

Les også: Anniken Jørgensen svarer på kjæresteryktene: – Det måtte komme, ja

Nye detaljer fra skillsmissen

Fredag kom sjokknyheten om at «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook går fra hverandre etter tre års ekteskap.

– Til tross for en dyp kjærlighet og respekt for hverandre, har vi oppdaget at vi veien vår har tatt oss i forskjellig retning, skrev de i en felles uttalelse fredag.

Cuoco og Cook møtte hverandre i 2016 før de giftet seg i 2018.

Nå viser det seg i følge Us Weekly at de begge to har skrevet under ektepakt før ekteskapet, som beskytter begges formuer nå som de skal skilles.

– Hennes eiendeler er beskyttet, sier en kilde til nettstedet.

Detaljene er fortsatt under behandling, men det skal være snakk om høye summer i det endelige oppgjøret.

Les også:– Menn som bruker sexleketøy er stusselige

Selv har Cuoco jobbet seg opp en formue på 100 millioner dollar etter suksess i serier som «Big Bang Theory» og «The Flight Attendant». Skuespilleren begynte å jobbe som barn, og skal angivelig ha tjent en million dollar per episode i de siste to sesongene av «Big Bang Theory».

Hennes kommende eksmann er også verdt en god del penger. Han er nemlig sønn av Scott Cook, grunnleggeren av finansgiganten Intuit, som har en formue på svimlende seks milliarder dollar. Denne får han altså etter alt å dømme nå beholde selv.

Gjenskaper ikonisk albumcover

Christina Aguilera (40) publiserte i helgen et bilde på Instagram som tilsynelatende er inspirert av hennes ikoniske cover til albumet «Stripped» fra 2002.

Les også: Dette vet vi om Adeles nye flørt, Rich Paul

Toppløs og med lange, lyse lokker som dekker over brystene, delte hun bilde med sine 7.6 millioner følgere – der flere ser ut til å trekke trådene tilbake til albumcoveret.

Stjernens innlegg er for å promotere en konsert hun skal i New York 11. september, men fansen ser ut til å være mer opptatt av likheten til bildet fra 2002. På bildet fra 2002 poserte hun også bare i et par lave jeans, mens det lange håret hennes dekket over brystene.

«Disse bildene minner meg om Stripped-coveret», skriver en bruker på Twitter.

Les også: Mener denne trenden vil ta over for «fast fashion». Moteekspert er skeptisk