I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Spice Girls og Destiny's Child var de store jentegruppene på 90- og tidlig 2000-tallet, og unge jenter over hele verden var store fans av artistenes stil og uttrykk.

Dessverre har begge jentegruppene blitt oppløst i ettertid, men som følge av Destiny's Child-suksessen ble uansett Beyoncé en superstjerne som soloartist verden over.

Og skal vi tro selveste Victoria Beckham, har også Spice Girls noe av æren for Beyoncés suksess.

TMZ: – Britney Spears ønsker ikke avslutte vergemålet

I podkasten Breaking Beauty forteller nemlig Beckham at Beyoncé ble inspirert av den britiske popgruppen til å følge drømmene sine.

– Jeg møtte Beyoncé for noen år siden, og da sa hun faktisk til meg at det var Spice Girls som inspirerte henne, som fikk henne til å gjøre det hun ville og gjorde henne stolt av å være kvinne. «Jeg er stolt over å være den jeg er», sa hun. Og når noen som Beyoncé, som er så ikonisk og sterk, sier at hun ble inspirert av Spice Girls... Det er virkelig noe, sier Beckham.

Videre forteller hun at hun tror grunnen til at Spice Girls ble så store som de ble er fordi de var kompromissløse om hvem de var, og at det var en stor del av imaget deres.

Les også: Dette er de nye «71 grader nord»-kjendisene

– Når jeg ser på oss, får det meg til å smile. For vi brydde oss ikke. Om det var mote eller skjønnhet, vi brydde oss ikke. Vi hadde på oss det vi følte oss vel i. Vi bekymret oss ikke om det var det nyeste eller kuleste. Vi satte trender fordi vi ikke hadde noen bekymringer, sier hun.

Hun legger også til at Spice Girls ikke bare inspirerte Beyoncé, men mange unge kvinner over hele verden. Ifølge Beckham var nemlig målet til jentegruppen å videreformidle at alle skulle akseptere seg selv som de var.

– Det er okay å være annerledes. La oss ikke prøve å endre hvem vi er, men heller feire den vi er. La oss feire at vi alle er forskjellig, sier hun.

Les også: Kjendisene hiver seg på sexleketøy-trenden: – Motivet bak er ikke så viktig

- Ikke tro på alt du leser

Paris Hilton var på et tidspunkt jenta «alle» ville være. Hun var den ukronede party-prinsessen og dronningen av 2000-tallet, skaperen av uttrykket «That’s hot» og verdens største Juicy Couture-fan.

Hun var også kontroversiell, etter manges mening bortskjemt og ikke fremmed for å tråkke verken i salaten eller komme med diverse sleivspark.

Nå ønsker hun imidlertid å ta et oppgjør med fortiden sin, og én gang for alle få frem sannheten om enkelte kontroverser. Det gjør hun blant annet på TikTok, der hun nylig delte en video som viser et bilde av henne i den famøse «stop being poor»-toppen fra 2005.

– Så, det finnes et bilde av meg online, du har helt sikkert sett det, sier Paris Hilton i videoen hun har delt.

Videre forteller hun at bildet var redigert, og at påskriften på toppen var en helt annen.

– Dette er hva det egentlig sto, sier hun, og viser et bilde av toppen med påskriften «stop being desperate», før hun runder av med advarselen:

– Ikke tro alt du leser.

Les også: Pink trodde hun skulle dø: – Skrev om hele testamentet mitt

Toppen var fra søsteren Nickis merke, Chick by Nicky Hilton, som nå er nedlagt. Det var under lanseringen i 2005 at bildene av Paris iført toppen gikk viralt.

Har du imidlertid tatt bildet for god fisk, skal du ikke ha dårlig samvittighet, skriver Vogue. Paris Hilton var en stund kjent for å bære til dels kontroversielle utsagn trykket på klærne sine, slik som den famøse rosa toppen med påskriften «That’s hot» foran og «You’re not» bak.

Les også: Dette valget endret alt for Hollywood-fruen Maria Montazami

- Det var et sjokk

Brody Jenner og Kaitlynn Carter skapte overskrifter sommeren 2019, da de besluttet å gå fra hverandre etter flere år som kjærester og et snaut år som mann og kone.

Men det var ikke bruddet som fikk mest oppmerksomhet i etterkant. Carter ble nemlig bare en måned etterpå observert i het omfavnelse med Miley Cyrus, som nettopp hadde gått fra eksmannen Liam Hemsworth.

I en ny trailer for realityserien «The Hills: New Beginnings» får seerne være vitne til at eksparet diskuterer Carters forhold til Cyrus, skriver Just Jared.

Brody uttrykker i klippet at han ble veldig sjokkert over eksens nye forhold, da hun aldri hadde vært interessert i jenter tidligere.

– Du sa du ikke var interessert i jenter, sier Jenner til eksen.

Les også: Sletter sesongen av «Paradise Hotel» etter anklager om overgrep

Carter på sin side tror hun bare aldri hadde møtt en annen jente hun var interessert i, og at forholdet hennes til Cyrus var hennes første forhold med en av samme kjønn.

– Det var et sjokk for meg, og for mange andre rundt oss også tror jeg, fortsetter Jenner.

Carter og Cyrus' forhold tok slutt etter bare noen uker, og Carter og Jenner har beholdt vennskapet med hverandre i etterkant av bruddet.

Les også: Jan Tore Kjær gjør én ting med guttene datteren dater: – Da rakner det for dem

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast!