Obs: spoiler! Saken inneholder detaljer fra onsdagens episode av «Paradise Hotel».

Se video fra onsdagens episode av «Paradise Hotel». Victoria Langfjell og Maiken Utsis reaksjon på parseremonien:


«Paradise Hotel» er kjent for å skape dramatikk, intriger og konflikter, men sjeldent går det så langt som det har gjort denne uken inne på hotellet.

Tidlig i uken var det duket for årets talentkonkurranse i «Paradise Talents», hvor gjestene på hotellet skulle imponere to dommere med sine skjulte talenter.

Også nykommer Amir Reza Bayat, eller bedre kjent under artistnavnet «9ma», gjorde sin entre på hotellet mandag, men velkomsten fra de andre deltagerne har blitt lagt merke til hos seerne.

Les også: Shirin Antaki bryter sammen da kompisen måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»

- Jeg tenkte «skjer virkelig dette her?»

Flere har nemlig reagert mot et knippe av de andre deltagerne i sosiale medier, for at de ikke har tatt godt i mot Bayat på en god måte, og det er spesielt en scene fra frokostbordet i tirsdagens episode som har satt sinnene i kok hos de fleste.

Bayat er nemlig førstemann til frokost, og da flere deltagere kommer til frokost velger de å sette seg på motsatt side av der han sitter, tilsynelatende for å ikke sitte med ham.

- Jeg tenkte «skjer virkelig dette her? Er du seriøs?». Jeg fant ut at det beste bare var å være tålmodig, og ikke utagere på det, men det var jo ingen god følelse, sier Bayat til Nettavisen.

Les også: «Paradise Hotel»-paret ble kjærester etter innspilling

Situasjonen har fått flere seere til å rase i sosiale medier, og gir sin fulle støtte til Bayat. Selv er Bayat fornøyd med at situasjonen ble vist på TV, selv om det var en vond situasjon å stå i der og da.

- Jeg har opplevd utestenging flere ganger i livet og i oppveksten, så jeg tenkte det er bra at dette ble vist. Da fikk mange se at dette er en realitet og at det skjer med mange, og at man ikke er alene om å føle det sånn, sier han til Nettavisen.

Han legger til at han er glad for all støtten han har fått fra seerne, men at han ikke ønsker at de skal sende stygge kommentarer til deltagerne det gjelder.

- Jeg ønsker ikke at folk skal hate på dem. Man fortjener ikke så mye hat uansett, og det går en grense på hvor mye dritt man skal sende dem. De er også mennesker som har et hjerte, til syvende og sist. De har gjort ting, og får stå for det.

Les også: Kevin Hansi er skuffet over «Paradise Hotel»-produksjonen: – Stigmatiserende

La seg paddeflat

I ettertid har flere av deltagerne lagt seg flate i sosiale medier, og Bayat forteller at han også har fått meldinger fra noen av deltagerne med unnskyldning etter at episoden blir vist på TV.

En av deltagerne som har beklaget til Bayat selv, og lagt seg langflat i sosiale medier er Victoria Langfjell.

Hun forteller til Nettavisen at det var fælt å se episoden denne uken, og at hun fikk veldig vondt av Bayat som følte seg utestengt fra resten av gruppa.

- Det var veldig ekkelt å se, jeg fikk bare vondt i meg. Jeg hadde ikke satt pris på om jeg kom inn på hotellet og ble behandlet sånn, sier hun.

Les også: Dette må du ut med for å leie selveste «Paradise Hotel»

Selv forteller hun at hun ikke kjente seg selv igjen etter hendelsen.

- Jeg er en person som alltid prøver å inkludere alle jeg kan, og prøver å få med meg alle. Situasjonen på hotellet var dårlig av meg og resten av gjengen.

Langfjell bekrefter også til Nettavisen at hun har beklaget til Bayat etter at episodene ble sendt på TV, men at de to også tok en prat da de sjekket ut av hotellet tidligere i år.

- Vi snakket med en gang vi kom ut av hotellet og snakket om hva vi hadde sagt om hverandre, og beklaget for ting som hadde skjedd der inne, sier hun og forteller at det nå er god stemning mellom de to.

Les også: Avviser sex-sensur på «Paradise Hotel»: – Viser innhold som er relevant

Heller vann og døde maur i sengen til meddeltager

Men allerede i neste episode av skandaleprogrammet sjokkerer to deltagere seerne igjen.

Etter at Erik Sæter og Imani Edvardsen velger å kaste Ludvig Dyreng ut av hotellet med en eksklusiv makt under onsdagens parsermoni, rakner det totalt for Langfjell og Maiken Utsi.

De to velger å legge all skyld på Edvardsen for at Dyreng måtte sjekke ut av hotellet, og er mildt sagt forbanna.

- Nå er det bare å slå ut klørne og krige, sier Utsi under episoden, før hun og Langfjell dropper festen med de andre deltagerne, og heller tar med seg smørbrød og vannflasker ned på Edvardsens rom.

Les også: Avslører hemmelig brev etter «Paradise Hotel»-utsjekk. Dette fikk du ikke se på TV

Fnisende kaster de smørbrødene og heller vann i sengen der Edvardsen skal sove senere på kvelden.

Se video øverst i saken.

Edvardsen reagerer naturligvis med avsky, og er rimelig oppgitt over de andre deltagernes oppførsel. Til Nettavisen sier hun at hun mener oppførselen er ekstremt barnslig, og at hun ble veldig oppgitt.

- De tok med vann, smørbrød og døde maur og smurte det utover sengen. Det er bare så barnslig og ufyselig oppførsel. Voksne mennesker oppfører seg ikke sånn, sier hun.

Les også: «Paradise Hotel»-Shirin mottar drapstrusler etter TV-krangel: – Vurderer å politianmelde

Drapstrusler og trusler om vold

Som nevnt tidligere var det valget om å sende ut Dyreng som fikk fram den voldsomme reaksjonen hos Langfjell og Utsi.

Langfjell sier til Nettavisen at hun selv syntes egen oppførsel var veldig barnslig, og at hun og Utsi fort innså dette selv også.

- Følelsene tok helt overhånd. Vi var litt snare med å reagere, og klarte ikke å skille spillet og personen, sier hun og legger til:

- Men det var ingenting personlig mot Imani, det var bare følelser som tok overhånd. Vi beklaget til Imani dagen etterpå, sier Langhjell og forteller at det er god stemning mellom dem i dag. Edvardsen bekrefter også til Nettavisen at de to beklaget til henne dagen etter.

Les også: Ønsker lovendring for realityproduksjoner: – Vil ikke gjøre voldsdømte til realityhelter på TV

Etter at episoden ble tilgjengelig på Viaplay forteller Langfjell at hun har mottatt mye mer stygge meldinger fra seere.

- Jeg turte nesten ikke ta telefonen da du ringte nå, det har vært sinnssykt mye hate, drapstrusler og folk som truer med å slå meg ned om de ser meg på gata. Det er mye syke ting, forteller hun når Nettavisen ringer henne.

Hun forteller at det er etter den siste uken hun har merket pågangen av stygge kommentarer.

- Jeg forstår at folk er sjokkert, for jeg tror ingen forventet det av meg. Så jeg forstår det litt selv og, for det er så dårlig oppførsel.

Les også: Fansen bet seg merke i en liten detalj på superstjernens bilde: - Jeg kan ikke tro det

- Det svartnet for oss

Også Utsi forteller til Nettavisen at hun og Langfjells reaksjon var barnslig og feil.

- Vi var veldig sur og skuffet etter at Ludvig røyk på parseremonien, og følte oss veldig dolket i ryggen av Imani, sier hun og legger til:

- Det var absolutt en fæl reaksjon, og vi angret oss med en gang vi hadde gjort det. Dagen etter beklaget vi og ordnet opp med Imani.

Selv var Utsi forberedt på at situasjonen kom til å bli vist på TV, etter hva som har blitt vist av programmet tidligere i uken.

- Jeg har gruet meg til dette kom på TV, spesielt siden jeg har blitt framstilt som den store stygge ulven hele uken.

Les også: Piers Morgan nekter å beklage til Meghan: - Jeg vil heller spise veganske pølsehorn

Også hun kan fortelle at det har vært flere voldsomme reaksjoner fra seere i ettertid, og at også hun har mottatt drapstrusler og folk som skriver stygge ting til henne.

- Folk har tenkt det verste om meg i flere uker, men de visste kanskje ikke at jeg kunne være så barnslig. Men alle følelser blir forsterket der inne. Vanligvis var jeg veldig flink til å skille personlig og spill, men det var ekstra sårt da Ludvig røyk og at Imani hadde sviktet meg, sier hun og legger til:

- Det var overhodet ikke greit, men en handling i sinne. Det svartnet for oss.