Realityprogrammene «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach» har gjennom flere sesonger sjokkert seerne med ville fester, høylytt krangling og drøye sexscener.

Med årene har det også nærmest blitt helt naturlig for tv-seerne å se realitydeltakere hoppe til sengs foran kameraene, dog helst under et laken for delvis tildekking.

I denne sesongen av «Ex on the Beach - Afterski» har det derimot vært fraværet av humpende dyner og knirkende senger som har fått seerne til å sperre opp øynene. Er de ferdige med å sjokkere?

Les også: «Ex on the Beach - Afterski»-Andreas sjokkerer med tannkremtabbe i rumpa: - Det begynte å etse

Tro om igjen. Deltakerne i årets sesong har på ingen måte ligget på latsiden når det kommer til å skape legendariske TV-øyeblikk, og har levert sitt av drøye sexscener inne i villaen. Det er imidlertid ikke alt som kommer frem på skjermen etter at råmaterialet har vært gjennom klippen.

Det kan flere av årets deltakere bekrefte.

– Skulle ha rimmekonkurranse

Andreas Østerøy er en av dem som kan avsløre overfor Nettavisen at det har skjedd langt mer inne i villaen enn det som blir vist på TV.

Blant annet var det ikke bare det at han smurte tannkrem i rumpa som skjedde under tirsdagens episode. Like etterpå skal han nemlig ha hatt en drøy sex-konkurranse med to av de andre jentene på soverommet i underetasjen.

- Vi skulle ha en rimmekonkurranse, og bare leke litt. Først er vi i sengen, hvor jeg blir slikket i rumpa, sier han til Nettavisen.

- Men så kommer Mariell. Og hun er jo helt syk! Vi kalte henne «turbotunga», for tunga hennes gikk helt sinnssykt raskt. Skulle tro hun aldri hadde gjort noe annet enn å rimme, legger han lattermildt til.

Les også: Gammel kjenning gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski» med «Maskorama»-stunt

Men det stoppet ikke der, ettersom alle skulle få en del av kaka.

- Vi lå i en crazy 69-stilling og styrte på. Vi gjorde alt, sier Østerøy.

Mye sex som blir klippet bort

Mariell Trældal bekrefter den ville historien overfor Nettavisen, og forteller at det er en kveld hun sent vil glemme.

Selv om det var mye alkohol innabords fra festen, legger hun ikke skjul på at hun og de to andre koste seg på soverommet. Selv tror hun scenene ville vært underholdende for TV-seerne å se, og hun synes det er synd at hyrdestunden aldri ble vist på skjermen.

- Jeg tror ikke seerne helt fikk med seg at den rimmekonkurransen hadde skjedd, da det var mye annet fra episoden som heller var i fokus. Så det er jo litt synd, det er jo god underholdning, sier Trældal til Nettavisen.

Les også: Se hvem som dukker opp i «Ex on the Beach - Afterski»

Hun kan samtidig avsløre at det ikke bare var de tre som koste seg på det aktuelle soverommet. Også to andre deltakere skal ha vært til stede og gjort sitt mens det foregikk litt av hvert i sengen, røper hun.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å komme i kontakt med den tredje deltakeren.

Relasjonen mellom deltakerne er viktigst

Overfor Nettavisen forklarer kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne McBride, hvorfor enkelte scener blir klippet ut.

Ifølge henne har nemlig produksjonen lagt mest vekt på det som skjer utenfor soverommene, nemlig relasjonene som utvikles mellom deltakerne.

I en e-post til Nettavisen skriver McBride at deres mål er å lage god underholdning for målgruppen.

- Det er begrenset hvor gøy programmet hadde blitt hvis vi skulle tatt med all sexingen. Vi klipper ned veldig mange timer i huset til de episodene som vises hver uke, slik at vi sitter igjen med det som best forteller de viktigste historiene fra villaen, skriver hun og legger til:

- Og i år som alle tidligere år, havner det aller meste av sengeaktivitet på klippegulvet. Det som derimot er svært interessant, er å vise frem hva de forskjellige hendelsene gjør med relasjonene deltakerne har til hverandre.