Tirsdag ble det kjent at samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali har anmeldt komiker Atle Antonsen for grov rasisme og bruk av fysisk makt mot henne

Torsdag hadde Discovery vårlansering, der de skulle presentere ulike programkonsepter som blir å se på TV gjennom vinteren og høsten på deres kanaler.

I den sammenheng hadde de invitert pressen til å snakke med de ulike TV-programmenes profiler. Én av dem er komiker Carl Fredrik (Calle) Hellevang Larsen, som er aktuell med sitt nye skjult kamera-program «Calles gale verden».

Da Nettavisen skulle spørre komiker-profilen om hva han tenker om anklagene som har kommet mot Antonsen, brøt han inn og ønsket ikke svare på spørsmålet.

– Jeg synes det er veldig dumt, fryktelig. Det er politiet sin sak og jeg var ikke der, så det blir bare helt rart å snakke om det, sa komikeren.

Calle Hellevang Larsen og Atle Antonsen har vært å se på skjermen sammen i en rekke tv-programmer, deriblant «Mandagsklubben» og «Kongen befaler»

Også Discovery-profilene Janne Formoe og Trond Fausa Aurvåg ville heller ikke kommentere Antonsen-saken overfor Nettavisen.