Førstkommende torsdag kan du bli med på live vinsmaking og kurs - sikre deg din billett, og få vinliste tilsendt nå.

Her melder du deg på kurset, for kun 199 kr.

Det å kose seg med et godt glass rødvin er bedre hvis du lettere kan velge den vinen du liker best, og med enkle grep kan gjøre opplevelsen av vinen enda bedre. Det er nettopp slike triks Nettavisens vinekspert og anmelder Kjell-Gabriel Hendrichs lærer bort på kurset førstkommende torsdag.

Hendrichs er uten tvil en av landets mest folkelige vineksperter. Han er opptatt av at alle skal kunne kose seg med vin, og har tro på at litt kunnskap vil gjøre at opplevelsen av et lite glass med rødt blir enda bedre.

Vi arrangerer derfor et digitalt kurs om rødvin med live vinsmaking torsdag 15. april.

Meld deg på her

Rødvin for alle

Det store spørsmålet som vil bli besvart den 15. april er «Hva er rødvin?»

Kjell-Gabriel vil fortelle litt om rødvinens historie, og om hvordan rødvin lages. Du får også selvsagt tips til hvordan du best faktisk drikker vinen, for å få en best mulig vinopplevelse.

Kort oppsummert, får du:

  • Kunnskap om rødvin
  • Praktiske tips og triks
  • Mulighet til å stille spørsmål underveis

Mens du får historiene og bakgrunnen, skal vi teste tre viner, som er fine rødviner å starte med for å bli god innen vin. Dette kurset er for alle, uansett hvor mye forkunnskaper du har om vin. Vi garanterer også det morsomste vinkurset du noen gang har vært på.

Vinliste på tre viner får du tilsendt når du har meldt deg på. Vi har plukket ut viner som skal være mulig å få tak i på de aller fleste pol rundt om i landet uten å måtte bestille.

Meld deg på kurset «Dette er rødvin» her

Velkommen til et morsomt og folkelig vinkurs!