*Nettavisen* Livsstil.

Vinn gavekort verdt 2500 kroner på opplevelser

 

Foto: Youwish.no

En minnerik opplevelse kan være kun et par tastetrykk unna. Besvar dette enkle spørsmålet, og bli med i trekningen av et gavekort på 2500 kroner fra Youwish.no.

12.11.19 12:10

Lengter du etter en historisk matvandring, eller vil du teste ut dine kjøreferdigheter i en Lamborghini? Nå kan du ha muligheten. Bli med i denne konkurranse for Nettavisen Pluss, og vinn et gavekort på 2500 kroner fra Youwish (med annonselenker.)

For å bli med i konkurransen må du ha et gyldig Nettavisen Pluss-abonnement.( Kampanje Nettavisen Pluss: kun 1 kr for første måned for nye abonnenter!)

Med over 450 flotte opplevelsesgaver, er det mer enn nok å velge mellom. Skulle du bli den heldige vinneren, kan du velge om du vil bruke gavekortet på deg selv eller gi til noen du er glad i. Mange av opplevelsene er for to eller flere, slik at du kan ta med deg noen om du vil.

Dersom du ikke er den heldige vinneren, men likevel er fristet er det ganske enkelt å bestille en opplevelse. Sjekk ut her (med annonselenker).

Klikk på bildet for å forstørre.  

Blir det overnatting i Trysil for én natt? Pris for to personer er på 1390 kroner. Foto: Youwish.no

Vinneren får gavekortet tilsendt på mail. Når du har valgt en opplevelse kan du kan velge om du ønsker å få opplevelsen/gavekortet på mail, for så å printe den ut, eller bestille et gavekort og få det tilsendt i posten (2-4 virkedager).

Mer informasjon om Youwish.no får du her (med annonselenker).

For å bli med i konkurransen må du besvare spørsmålet i skjemaet nedenfor, og ha et gyldig Nettavisen Pluss-abonnement.

( Kampanje Nettavisen Pluss: kun 1 kr for første måned for nye abonnenter!)

Svarfrist: Fredag 15. november kl. 12:00. Vinneren får gavekortet tilsendt på mail.

MERK: Konkurransen er kun åpen for abonnenter på Nettavisen Pluss. Send inn kun ett svar per abonnement. Kontaktinfo vil kun bli brukt til å kontakte vinnerene.

Dersom du ikke får opp skjemaet, kan du trykke her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag