I april i fjor ble det kjent at danske Nicklas Bendtner (34) og modellkjærester Philine Roepstorff (29) valgte å gå hvert til sitt etter tre år som kjærester.

Fansen fikk følge paret tett gjennom Discovery-serien «Bendtner og Philine», men til VG kunne Roepstorff i fjor meddele at hun og Bendtner ikke lenger deler de samme verdiene.

Nå ser det derimot ut til at den tidligere fotballspilleren har funnet lykken på ny.

Deler romantiske bilder

På Instagram torsdag deler Bendtner et bilde av seg selv sammen med den svenske modellen Clara Linnea Wahlqvist (22).

– Nå kommer jeg aldri til å glemme bursdagen din, skriver 34-åringen til et bilde sammen med Wahlqvist.

Les også: Fotballstjernen får ikke solgt supervillaen: Dumper prisen enda en gang

Bildet kommer i kjølvannet av lang tid med romansespekulasjoner. Allerede i februar meldte danske Her & Nu at fotballstjernen hadde forelsket seg i den svenske modellen, men det er ikke før nå paret bekrefter forholdet og viser hverandre frem.

Også Wahlqvist later til å være svært forelsket om dagen.

På sin Instagramprofil har også hun delt en rekke bilder fra det som ser ut til å være en romantisk ferietur sammen med Nicklas Bendtner.

– Forelsket, skriver 22-åringen til det ene bildet.

Turbulent kjærlighetsliv

Det er ikke akkurat en hemmelighet at kjærlighetslivet til den danske fotballspilleren ikke alltid har vært en dans på roser.

I løpet av forholdet han hadde med Philine Roepstorff skapte 34-åringen overskrifter med en affære han hadde med en dansk 20-åring.

Bruddet gikk alt annet enn smertefritt for seg. I serien «Bendtner og Philine» snakket Roepstorff åpenhjertig ut om hvordan bruddet fant sted.

Også Bendtner åpnet opp om tiden etter bruddet.

Les også: Kjæresten legger Bendtners skosamling ut for salg på Instagram

– Jeg vet at jeg ikke er klar for noe seriøst. Jeg skal kose meg, det er klart, men mitt hovedfokus handler om hvor jeg vil i min trenerkarriere, og hva slags far jeg vil være for Nicholas, uttalte han i serien og la til:

– Altså, hvordan vi kan styrke vårt bånd. Etter det kan jeg begynne å se etter en ny partner.

I samme serie snakket også Bendtner kryptisk om hans føreste møte med sin nåværende kjæreste, Wahlqvist. På det tidspunktet hadde de møttes et par ganger i løpet av noen måneder.

– Hun er en annerledes jente enn det jeg er vandt til. Hun er mye roligere og stille, og mer jordnær. Noe jeg vil si kan være litt kjedelig, uttalte han i serien, gjengitt av Her og nu.

Roepstorff har også gått videre etter det turbulente forholdet med Bendtner. Ifølge danske Se og Hør har Roepstorff funnet tonen med en ny, dansk fotballspiller - 22 år gamle Jacob Bruun Larsen, som har spilt på Danmarks U21-fotballandslag.