Er det én som er vant til at «alle» har en mening om det hun driver med, er det Kim Kardashian (41). Realitystjernen får nemlig gjennomgå i sosiale medier for både det ene og det andre med jevne mellomrom, og nå er kritikerne i gang igjen.

Les også: Jessy (27) får harde anklager på TikTok: – Som å sette et Ferrari-merke på en Honda

Denne gangen er det etter at 41-åringen delte en videosnutt på TikTok av sitt nydekorerte kontor, at fansen reagerer.

@kimkardashian

@skkn is now available exclusively at SKKNBYKIM.COM!!! I'm so proud of this line of products — not only are they efficacious, clean, backed in science, and formulated for all types of skin, but they bring a spa-like experience right to your home. From sought-after ingredients and clinically-proven formulas, to compostable kraft bags and refills made from recycled materials, this skincare collection means so much to me. I can't wait for you to get your hands on these products.

♬ original sound - Kim Kardashian

Stjernen latterliggjøres nemlig for å ha et mange mener er «ekstremt ukomfortabelt» kontor.

Vil heller sitte på gulvet

Brukeren @kardashianicon har repostet en del av videosnutten til Kardashian, og til nå fått nærmere én million visninger.

Les også: Gisle Agledahl reagerer på Pride-bråket: – Det er sexen som har vært ulovlig

Videoen viser blant annet gjestestoler med en kantet rygg og en tynn skinnpute, i tillegg til en kontorstol laget av tre, og kommentarene lar altså ikke vente på seg.

«Jeg tror jeg har funnet de mest ukomfortable stolene noen sinne», er blant reaksjonene fra TikTok-brukeren, mens også kommentarfeltet reagerer.

«Jeg ville heller ha sittet på bakken», skriver én, mens en annen legger til:

«Disse stolene sier: Ikke bli for lenge».

Les også: Det tok fem år før Maria Mena turte å gå på treningssenteret igjen: – Gikk gærent

En tredje poengter at ryggen deres ville «blitt ødelagt» av en arbeidsdag i slike stoler, mens en annen bruker beskriver Kardashians kontor som «et typisk kontor for de som ikke bruker kontoret sitt».

Kardashian får imidlertid støtte fra noen som forsvarer møblene og poengterer at de er valgt for estetikkens skyld, og ikke for komfort.

«Jeg elsker å se folk hate på Kims møbler, som helt oppriktig ser litt skandinaviske ut», argumenterer en, mens en annen følger opp:

«Hun har valgt dem kun for dekorative formal. Hun bruker sannsynligvis ikke kontoret i det hele tatt».


En tredje tror på sin side Kardashian-klanen har andre hjem de bor i enn de som vises frem i sosiale medier.

«Jeg mistenker at alle i Kardashian-familien har 'museumhus' og andre hemmelige hus hvor de vanligvis er og bor» skriver brukeren.

Mye kritikk

Dette er ikke første gang Kardashian har fått kritikk i løpet av de siste ukene. Det skapte også sterke reaksjoner da Kardashian dukket opp på den røde løperen i anledning Met-gallaen i starten av mai ikledd kjolen til Marilyn Monroe. Kjolen var et av Monroes mest ikoniske antrekk, og ble brukt da hun sang bursdagssangen for president John F. Kennedy i mai i 1962.

Les også: Designeren raser etter dette: – Skulle aldri skjedd

I etterkant har sosiale medier stormet igjen, da det skulle vise seg at kjolen angivelig har blitt skadet fysisk av at Kardashian fikk posere i den på løperen.

Les også: Mads Hansen ble blokkert på Instagram av Durek Verrett etter dette

Instagramkontoen @marilynmonroecollection, som skriver at de er den offisielle kontoen til den største private kolleksjonen av Marilyn Monroes eiendeler, delte nemlig en rekke bilder av det som angivelig skal være før- og etterbilder av kjolen.

Bildene viser tegn på at stoffet er revnet og at flere krystaller mangler, spesielt rundt glidelåsen bak.

Kardashian slo derimot denne uken hardt tilbake mot anklagene da hun gjestet «Today»-show tirsdag.

– Nei. Ripley's (museet som lånte ut kjolen til Kardashian, journ. anm) og jeg hadde et veldig bra samarbeid, det ble til og med brukt hansker da de kledde den på meg, forklarte 41-åringen i talkshowet.

Les også: Kjetil Jansruds forlovede med kjolekrise rett før bryllupet: – Den kommer ikke

Hun røpte også detaljer om det eksklusive samarbeidet med «Ripley's Believe it or not!»-kjeden, som har kjolen utstilt i et glassmonter i et av sine museer.

– Det var en skikkelig prosess. Jeg ankom den røde løperen i morgenkåpe og tøfler, skiftet til kjolen nederst på løperen, og gikk opp trappen. Jeg hadde den sikkert bare på i tre-fire minutter, sier hun.

Også museet gikk forrige uke ut og avviste anklagene om at kjolen var ødelagt i et Instagram-innlegg: