GAMLE LOGEN (Nettavisen): Fredag kveld har hele Norges influensere samlet seg på Gamle Logen i Oslo for den årlige «Vixen»-utdelingen.

På den røde løperen som er rullet ut for anledningen, har det dukket opp flere forventningsfulle TV-profiler, bloggere, forfattere, kokker og treningsentusiaster.

LES OGSÅ: Fredrik Solvang er nominert til Vixen: - Har aldri betraktet meg selv som en influenser

En av dem er Alexandra Joner, som avslører at hun hadde en litt uvanlig kleskrise før kvelden.

– Jeg skulle ikke bruke så lang tid, men så hadde jeg tidenes kleskrise. Det skulle være noe helt annet her nede, men tissen holdt på å dette ut, så tenkte jeg at kanskje vi ikke skulle begynne 2020 med det, ler Joner til Nettavisen.

Se hele intervjuet med Joner øverst i artikkelen.

- Tror ikke jeg blir bannlyst

En av dem som kanskje er aller mest spent, er hun som år etter år er blitt omtalt som «hele Norges bloggdronning», Sophie Elise Isachsen (25).

For kort tid siden delte hun den sjokkerende beskjeden om at hun har bestemt seg for å slutte å blogge, etter nesten ti år i bransjen.

Mange har dermed store forventninger om at Isachsen vil bli hedret for de ti årene hun har ligget helt i toppen på norske blogglister.

Selv tror ikke Isachsen at hun kommer til å få noe ekstra oppmerksomhet under kveldens Vixen-utdeling.

- Det tror jeg ikke i det hele tatt. Det har jeg faktisk ikke tenkt på heller. Det er jo mange som er her som ikke er bloggere, så jeg tror ikke jeg blir bannlyst fra Vixen fra nå av - bare fordi jeg slutter å blogge, sier Isachsen til Nettavisen, og legger til:

- Men det er jo "the end of an era".

Se hele intervjuet her:

Isachsen er nominert i fire kategorier: «Årets influencer», «Årets business», «Årets influencer: Livsstil» og «Årets sterke mening».

Selv reagerer hun på at Caroline Berg Eriksen, tidligere kjent som Fotballfrue, ikke er nominert i noen priser.

– En influenser som er skikkelig, skikkelig flink, er Caroline Berg Eriksen, og hun er ikke norminert. Det er helt sykt, hun er profesjonell til fingerspissene, sier Sophie Elise.

- Tok en Jennifer Aniston

Tone Damli hadde dukket langt inn i klesskapet for å finne kveldens antrekk.

- Dette er den gamle Gran Prix-kjolen min fra 2009. Det tenkte jeg var gøy i dag, sier Damli, og legger til:

- Og så så jeg at Jennifer Aniston hadde gjenbruk av en hvit silkekjole, så da tenkte jeg at det kan jeg også gjøre! Så jeg tok en Jennifer Aniston. Men det er jo stas, og det er fint med gjenbruk.

Se hele intervjuet her:

Tok en Kim og Kanye

Artist Jorun Stiansen og komiker Adam Schjølberg var også på plass under kveldens Vixen-utdeling.

- Dere har jo blitt sånn fast rød løper par?

- Ja, er det ikke deilig? Jeg holder på å pusse opp leilighet og har vært syk med influensa, så jeg måtte se folk og være sosial, sier Stiansen.

- Og du har tatt litt rollen til Kanye West, som skyggen til Kim Kardashian?

- Ja, ler Schjølberg, og fortsetter:

- Det er helt bevisst. Man skal jo liksom være komfortabel i dette miljøet, så det viktigste er å kjenne at jeg er meg selv og har beina på bakken.

Se hele intervjuet her:

Flest nominasjoner

Jørgine Vasstrand, best kjent som Funkygine, og Asbjørn Sandøy, best kjent som Kokkejævel, er også nominert i fire kategorier.

Begge i «Årets influencer», mens Vasstrand i tillegg er nominert i «Årets business», «Årets influencer: Trening og helse», og «Folkets favoritt». Sandøy er i tillegg nominert i kategoriene «Årets influencer: Livsstil», «Folkets favoritt» og «Årets stjerneskudd».

Se influenserne stråle på den røde løperen