I februar tidligere i år avslørte friidrettsutøveren Christina Vukicevic Demidov (32) at hun ventet sitt andre barn med ektemannen og den tidligere fotballspilleren Vadim Demidov (33).

Fra tidligere har paret en sønn.

Torsdag kunne 32-åringen avsløre at de nå er blitt tobarnsforeldre til enda en liten gutt. Den gledelige nyheten kommer imidlertid med en beskjed til andre gravide kvinner.

Les også: Vukicevic blir mamma og legger opp som idrettsutøver

Kommer med oppfordring til andre gravide

I innlegget skriver Demidiv at det ikke er lenge siden hun har født, og at hun gjerne vil dele noen ord til andre gravide kvinner som venter på å føde midt under korona-pandemien.

– Jeg deler sjeldent noe veldig personlig her på instagram. Men jeg kjenner litt på det nå. Kjære alle gravide medsøstre. Dette bildet ble tatt få timer etter at min andre sønn kom til verden..midt under «Covid-19»-krisen. Jeg sikker på at mange av dere som har fødsel rett rundt hjørnet kjenner på MANGE av de samme følelsene rundt det å føde i en tid som denne, starter friidrettsstjernen innlegget med før hun fortsetter:

– (...) Jordmødrene vet at situasjonen er vanskelig for sårbare kommende mødre/foreldre, men likevel klarer de å få situasjonen til å virke helt normal her på sykehuset/sykehusene selv om den er ganske så «unormal». De heier på deg og passer på deg helt til du spaserer ut av sykehuset med en liten baby i armene.

Massiv respons

På kort tid har innlegget fått massiv respons i sosiale medier der flere deler sin fødselshistorie fra disse dager.

Også kjente fjes har tatt til kommentarfeltet med sine lykkeønskninger.

– Gratulerer så mye, skriver Ailo Gaup blant annet.

Les også: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ble foreldre for første gang

Hylles

Det er ikke første gang Demidov har fått oppmerksomhet for sitt engasjement i sosiale medier.

I 2016, etter hennes første fødsel, skapte hun blant annet overskrifter da hun la ut dette bildet på Instagram:

– Kom på at jeg glemte å legge ut bilde av kroppen min i bikini etter fødsel. Oj, det var ingenting på det bildet gitt. Jaja, var jo uansett ikke opptatt av det da heller. Jenter, man trenger ikke å kle av seg for å få oppmerksomhet, skrev hun til et sort bilde og som et stikk til den pågående debatten om mammakroppspresset.

Da Demidov kom med den gledelige nyheten om at hun ventet sitt andre barn fikk hun også ros for å normalisere et svangerskap.

I en video på Instagram viste Demidov frem sin voksende mage, samtidig som hun forklarer hvorfor det er en stund siden hun har delt treningsvideoer med følgerne sine.

– Det er ikke fordi jeg ikke trener, men jeg filmer ikke så mye lenger. Raser inn i uke 36 av mitt andre svangerskap og treningen hele veien har bare vært lystbetont. Av og til orker jeg og av og til gidder jeg ikke, forklarte hun.