I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Facebook-showet «Red Table Talk» har sørget for flere overskrifter siden Jada Pinkett Smith (49) startet det opp i 2018, og i den nyeste episoden er det datteren hennes, Willow Smith (20), som står for for den største avsløringen.

Tidligere har blant annet Jada selv avslørt i showet at hun har vært utro mot ektemannen Will Smith (52).

Les også: Fansen jubler over nye bilder av Adele: – Hun er endelig tilbake

Willows avsløring handler imidlertid om noe helt annet. I den nye episoden av «Red Table Talk» forteller hun nemlig at hun er polyamorøs, skriver Daily Mail. Polyamori betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Willow forklarer dette slik:

– Jeg føler at hovedfundamentet er friheten til å selv kunne skape et type forhold som passer for deg. At man ikke bare går inn i monogami fordi det er det alle rundt deg sier er rett.

– Det handler bare om sex

«Red Table Talk» foregår naturlig nok rundt et rødt bord, der Willow sitter sammen med moren og bestemoren.

Bestemor Adrienne Banfield-Norris (67) forstår seg imidlertid ikke helt på barnebarnets seksualitet, da hun føler at polyamori kun handler om sex. Til dette svarer Willow:

– Skal du være en sånn person som sier at bare fordi du ikke har disse behovene, så kan ikke jeg ha dem heller?

– Det er derfor jeg var interessert i polyamori, fordi jeg ble introdusert for det gjennom en ikke-seksuell linse. I vennegjengen min er jeg den eneste som er polyamorøs, og jeg er den som har minst sex av dem alle, sier 20-åringen.

Les også: ALS-syke Nils Arne (36) ble hacket: Måtte punge ut med bitcoin for å få tilbake Instagram-kontoen

Willows mor er derimot mer støttende:

– For min del er alt du gjør greit for meg, sier 49-åringen.

At kjendisdatteren nå åpner opp om at hun er polyamorøs kommer neppe som en overraskelse på mange. Tidligere har hun nemlig delt at hun er både biseksuell og ikke-monogam.

Letter på sløret etter endringen

Etter at skuespiller Elliot Page (34) i desember i fjor avslørte at han er transperson, har det skjedd store endringer.

Elliot ble født som kvinne, og gikk tidligere under navnet Ellen. Nå har han altså tatt navnet Elliot, og forrige måned gjennomgikk han også en operasjon for å få flatere bryst. I et nytt intervju med Oprah Winfrey (67) beskriver 34-åringen hvordan brystoperasjonen har endret livet hans til det bedre.

Les også: «Funkygine» om «bruddet»: – Det funka ikke

På spørsmål fra Winfrey om hva som har gjort ham lykkeligst siden han sto frem som trans, svarer han nemlig:

– Det å gå ut av dusjen, ta et håndkle rundt livet og se på deg selv og tenke: Der er jeg. Og jeg har ikke panikk i det hele tatt. Det å kunne ta på brystet mitt og føle meg komfortabel i min egen kropp for første gang... Gledestårer, sier han i det nye intervjuet med Winfrey, gjengitt av blant andre E! News.

I intervjuet snakker Elliot Page også om hvorfor det er viktig for ham å dele åpent om kjønnsendringen.

– I denne tiden vi er i nå, og spesielt når vi ser hvordan transpersoner sliter, så føles det viktig å gjøre det. (...) Jeg har det privilegiet jeg har, og jeg kjenner til smerten, vanskelighetene og alt jeg har slitt med i livet. For ikke å snakke om hva så mange andre går gjennom. Så det føltes nødvendig og viktig for meg å dele det, sier skuespilleren.

34-åringen har også nylig stilt opp i et intervju med Vanity Fair, der han forteller at han visste at han innerst inne egentlig var en gutt – ikke jente, allerede fra en ung alder.

– Jeg visste at jeg var en gutt da jeg var et lite barn, sier han.

Feirer med nye bilder

I dag, 29. april, feirer prins William (38) og hertuginne Kate (39) ti års bryllupsdag. Det markerer de på Instagram.

I anledning bryllupsdagen har nemlig det britiske hertugparet delt to nye portrettbilder som aldri før har sett offentlighetens lys. Bildene er tatt av fotografen Chris Floyd.

Ekteparet, som har barna George (7), Charlotte (5) og Louis (3) sammen, ser svært lykkelige ut på de nye bildene, og i kommentarfeltet på Instagram jubler den rojale fanskaren.

«Så nydelig, for et vakkert par», skriver en.

«Hjertet mitt eksploderer. Se hvor lykkelige de ser ut», lyder en annen kommentar.