Brødrene Bård og Vegard Ylvisåkers ti år gamle verdenshit «The Fox» dukker opp i en reklamefilm for Uber One, som er fordelsklubben til Uber.

Det deler Bård Ylvisåker selv på Instagram.

Reklamefilmen er laget i forbindelse med årets Super Bowl-event og skal vises under søndagens kamp mellom Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles, i det som trolig blir årets dyreste reklamepause.

Super Bowl er godt kjent for reklameshowet sitt og det ryktes det om i år også.

I den ett minutt lange reklamefilmen kan man nemlig se Ylvis-brødrene i et musikkstudio ikledd revekostyme, syngende på hitlåten «The Fox».

Se reklamefilmen i videoen under:

Med i reklamen er også Sean «Diddy» Combs, tidligere kjent som rapperen P-Diddy og sangerne Haddaway og Kelis.

– Diddy, dette gidder jeg ikke mer, kan man høre Vegard Ylvisåker si i reklamen, på norsk.

Også Vegard Ylvisåker har delt den store nyheten på sin Instagram-profil. Til videoen skriver han følgende:

– Bare oss og noe av våre beste venner som forbereder oss til den store kampen på søndag.

Det er Uber som har gitt Combs i oppdrag å lage en hitlåt for Uber One, men i reklamefilmen setter Combs foten ned og nekter å lage en reklame-jingle.

Han henter i stedet inn kjente artister til å gjøre nye vrier på egne slagere. Det er her Bård og Vegard Ylvisåker kommer inn i bildet.

Super Bowl er den årlige tittelkampen i amerikanske National Football League. Årets utgave spilles natt til mandag 13. februar.

Ylvis-brødrene ble mildt sagt verdenskjente da de slapp hitlåten «The Fox (What Does The Fox Say)» i 2013. På Youtube har musikkvideoen over 1 milliard visninger og er tilsynelatende fortsatt like populær som den var for ti år siden.