Gå til sidens hovedinnhold

YouTuber slettet egen kanal etter massiv kritikk: Ba sønnen late som han gråt

Innrømmer å ha blitt «kvalm» av seg selv etter at klippet hvor hun ba sin egen sønn posere gråtende gikk viralt.

Influenser Jordan Cheyenne (30) fra California slettet nylig YouTube-kontoen sin med 500.000 abonnenter.

Les også: Britney Spears' Instagram-konto er slettet

30-åringen hadde i en video glemt å klippe vekk at hun instruerte sin egen sønn til å gråte over deres dødssyke hund. Cheyenne slettet også Instagram-kontoen sin og oppga «helsen og velværen» til sønnen hennes som årsaken, ifølge Insider.

YouTuberen, som postet videoer om fitness, livsstil og alenemortilværelsen, mottok massiv kritikk og hets på blant annet Twitter for å ha tvunget sønnen til å posere for det som tilsynelatende skulle være stillbildet til videoen «Vi er hjerteknuste».

- Dette er så forstyrrende, hva er galt med mamma-vloggerer omfg, skriver en Twitter-bruker.

Se opptak av den nå slettede videoen her:

– Jeg gråter, jo

Klippet, som begynte å gå viralt forrige onsdag, omhandlet familiens syke valp, og i videoen hører man Cheyenne be sin egen sønn late som han gråter.

– Jeg gråter, jo, svarer den fortvilte gutten.

Deretter holder Cheyenne opp den ene hånden til ansiktet, mens hun virker synlig lei seg og ber sønnen gjøre den samme poseringen i videoen.

Influenseren fortsetter med instrueringen av sønnens gråting, og forteller at han må holde hånden opp til ansiktet og lage gråtelyder.

– La dem se munnen din, sier hun lakonisk.

Familiens valp hadde i forkant av videoen blitt diagnostisert med hundepest, eller parvovirus, som ifølge Store norske leksikon har gitt hunder alvorlige sykdommer helt siden 1970-tallet.

Les også: Tok aldri ut skilsmisse etter bruddet. Nå vil hun «gifte» seg på nytt

– Forferdelig

Samme dag som videoen ble publisert, la Cheyenne ut en ny video med tittelen «Jeg er dypt skuffet over meg selv», og på fredag fortalte hun på Instastory hvordan hun hadde fått både hets og drapstrusler.

I en uttalelse til Insider forteller alenemoren at hun bevisst har gått helt offline, slettet alle videoene sine og måten hun tjente penger på, da det å prioritere sønnen er alt hun bryr seg om.

– Jeg er kvalm og forferdet over det jeg gjorde, og det er absolutt ingen unnskyldning. Det er forferdelig på så mange plan. Jeg elsker barnet mitt mer enn noe annet og kommer til å angre på dette øyeblikket for alltid, sier hun videre.

Influenseren la til at hun ikke ville kommentere noen videoer om henne, samt at hun ville prioritere familien.

Ifølge sosiale medier-analytikerne i Social Blade, mistet Cheyenne 2000 abonnenter på YouTube mellom onsdag og fredag, før hun slettet kontoen.

Les også: Kraftige reaksjoner på Isabel Raads penisbilde-kommentar: – Et stort problem blant unge