*Nettavisen* Livsstil.

Zainab tok med seg noe helt spesielt inn på «Paradise Hotel»

Paradise Hotel

Zainab legger ikke skjul på at hun har en stor seksualdrift, og er ikke redd for å ta saken i egne hender inne på hotellet.

25.02.19 18:10

COSTA CAREYES, MEXICO (Nettavisen): Nå har alle deltakerne i den ellevte sesongen av «Paradise Hotel» blitt offentliggjort, og det er en stor variasjon i årets tolv originale deltakere.

På deltakerlisten finner vi blant annet eksen til Sophie Elise, Robin Johansson, og musikkprodusenten Andreas «TIX» Haugeland.

Et av ansiktene vi ikke kjenner fra før er Zainab Al-Yasseri (21). Hun kommer opprinnelig fra Porsgrunn, men flyttet til Oslo for seg selv før hun hadde fullført videregående.

Hun ser overhodet ikke bort fra at hun ender med å ha sex inne på hotellet.

Les alt om Paradise Hotel her!

Klikk på bildet for å forstørre.


LES OGSÅ: «TIX»: - Jeg taper to millioner på å være her

- Altså, man har jo sex hjemme. Sex er jo menneskelig, og noe man gjør daglig holdt jeg på å si, i alle fall jeg. Jeg har egentlig ikke noe problemer med det, men det kommer sikkert familien min til å ha når de ser det på tv, sier hun, før hun legger til:

- Jeg lovet søstrene mine å ikke ha sex på tv, men det kan det bli vanskelig å holde.

Forelskelse derimot, det lover hun å holde seg unna.

- Jeg kommer ikke til å bli forelska, det kan jeg love dere. Jeg kommer kanskje til å late som om jeg er forelska, og virke som en svak person, men jeg kommer ikke til å bli det.

Se Zainab avsløre hva hun har med seg i videoen øverst i saken!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag